24 SAAT CANLI OLARAK İZLENEBİLECEK

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Bakan Yazıcı, Trakya’daki tüm gümrük kapılarının günün 24 saati canlı olarak izlenebileceğini ve geçiş yapacakların yoğunluk durumuna göre gümrük kapısı seçimi yapabileceklerini bildirdi.

YURT VE DÜNYA 9.08.2014 18:00:19 11 0
24 SAAT CANLI OLARAK İZLENEBİLECEK
Bakan Yazıcı, yaptığı açıklamada, Trakya’daki gümrük kapılarında verilen yeni hizmet ile ilgili bilgiler verdi. Hayati Yazıcı, şunları kaydetti:

“Bilindiği üzere yaklaşık bir senedir Kapıkule Gümrük Kapısında canlı kamera görüntüleri yayınlanmakta ve bu yayın sayesinde yurda giren veya yurt dışına çıkacak yolcu ve TIR araçlarının yoğunluk durumu internet ve akıllı telefonlardan canlı olarak izlenerek Kapıkule’deki araç trafiğine göre Trakya’daki diğer gümrük kapıları tercih edilmekteydi.

Bu yayın özellikle gurbetçi vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni ile karşılanmış ve diğer kapılarımızda da bu hizmetin olmasına ilişkin talepler tarafımıza defalarca iletilmiştir. Bu talepler dikkate alınarak, İpsala, Hamzabeyli, Pazarkule ve Dereköy Gümrük Kapılarımızda da canlı kamera yayını faaliyete başlamıştır.

Böylelikle Trakya’daki tüm gümrük kapılarımız günün 24 saati canlı olarak izlenecek ve araç trafiğine göre hangi gümrük kapısından geçmek istenilirse o gümrük kapısı rahatlıkla tercih edilecektir.

Canlı yayın yapan kameralara Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğümüzün kurumsal internet sayfasında trakya.gtb.gov.tr/saha-canli-goruntu/kapilarimiz-canli-test linkinden ulaşılabilecektir.”
Hayati Yazıcı 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı