Ziraat Odasından Çay Fabrikalarına dezenfekte dağıtıldı.

Rize ili Pazar ilçesinde 15000 üyeli Ziraat Odası, bir yandan Yaş Çay sezonu kampanyası için hazırlıklar yaparken, diğer yandan Pazar ve Hemşin Çay Fabrikalarını da unutmadı.

YÖREDEN HABER 15.05.2020 15:24:16 17 0
Ziraat Odasından Çay Fabrikalarına dezenfekte dağıtıldı.

ALİ AKYILDIZ

PAZAR-Rize ili Pazar ilçesinde 15000 üyeli Ziraat Odası bir yandan Yaş Çay sezonu kampanyası için hazırlıklar yaparken, diğer yandan Pazar ve Hemşin Çay Fabrikalarını da unutmadı.

Pazar Ziraat Odası olarak, üretimin devamlılığı için üreticilerin her türlü ihtiyacını giderdiklerini söyleyen Başkan Nurettin İnce, Yaş Çay Kampanyası öncesinde yeni bir hizmeti üreticilerimize sunuyoruz.” Dedi

Başkan Nurettin İnce yaptığı açıklamalarda şu bilgilere yer verdi;

“Pazar Ziraat Odası başkanlığı olarak Pazar ve Hemşin ilçelerimizde bulunan 5 adet fabrikamıza bağlı 260 alım yerlerinde çalışan ve yaş çay satışı yapan çiftçilerimize hizmet için koronavirüs önlemleri kapsamında dezenfektan Jel alarak fabrika müdürlerimize teslim ettik. Çay üreticilerimizin 2020 yaş çay sezonunu sağlıklı bir şekilde tamamlamaları için Pandemi ile mücadele kapsamanda bizde oda olarak zaten her türlü çalışmaları yapıyoruz. Bu hizmette o çalışmalarımızın bir ürünüdür. Yaş çay sezonu tamamlanana kadar çiftçilerimizin her zaman yanında olacağız.”


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı