YUSUF CİHAN ATASEVER TÜRKİYE 1.Sİ

Rize Valisi Kemal Çeber Masa Tenisi Türkiye 1. si olan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi 10. Sınıf öğrencisi Yusuf Caner Atacihan’ı makamında kabul etti.

YÖREDEN HABER 12.02.2020 07:57:06 94 0
YUSUF CİHAN ATASEVER TÜRKİYE 1.Sİ

3 Şubat 2020 tarihinde Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Masa Tenisi alanında 49 ilden 430 özel sporcu arasından birinci gelerek altın madalya kazanan Yusuf Cihan Atasever’i Vali Çeber makamında kabul etti. Gerçekleştirilen ziyarette Türkiye 1.si Atasever’e İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ve Aile, Çalışma, Sosyal Hizmetler İl Müdürü İdris Altuntaş’da eşlik etti.

Vali Çeber gerçekleştirilen ziyaretten gurur duyduğunu ifade ederek; ‘ Bizlere bu gururu yaşatan Yusuf evladımızı gönülden tebrik ediyorum. Onların kazandıkları her başarı bizleri çok mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Spora verilen değer her geçen gün artmakta. Bunun sonucu olarak ilimizde ve ülkemizde de başarılar bu doğrultuda artmaya devam etmektedir.  Bu vesile ile öncelikli olarak Türkiye 1. Olarak bizleri gururlandıran Yusuf evladımızı tekrar kutluyor, ve bu başarının elde edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ‘dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI