YÜCE'NİN OĞLUNUN DÜĞÜNÜNDE HER İLDEN DAVETLİ VARDI

Kısa adı DOKAP olan, Kalkınma Bakanlığı Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı, Çaykur Eski Genel Müdürü Ekrem Yüce'nin tek oğlu Mahmut Furak'ın, Adapazarı, Sakarya Ulubey Sosyal Tesislerinde yapılan görkemli düğün

YÖREDEN HABER 9.09.2014 19:12:06 244 0
YÜCE
DOKAP Başkanı Ekrem Yüce'nin, Çiçeği burnunda Avukat oğlu Mahmut Furkan Yüce ve Avukat gelini Canan Doğan'nın, Adapazarı Ulubey Sosyal Tesislerinde gerçekleşen düğünlerine, başata Adapazarı, Sakarya ve İlçeleri, Rize, Giresun, Trabzon, Ordu, İstanbul, Ankara ve daha onlarca şehirden yüzlerce davetlinin katıldı. M.Furkan Yüce ve Canan Doğan Yüce çiftinin nikahını Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun yaptığı düğünde çiftlerin nikah şahitlikleri İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu, İstanbul Ak Parti Milletvekili Hüseyin Bürge, Sakarya Ak Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı Faruk Özak, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı, Rize Eski Valisi Enver Salihoğlu'ndan oluştu. Ekrem Yüce ve eşi Filiz Yüce düğüne katılan davetlileri kapıda karşılayarak teşekkürleri ilettiler.

Düğüne onlarca eski bakanlar, yeni ve eski Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Rektörler ve farklı kurum ve kuruluşlardan yüzlerce bürokrat, siyasetçi, Diyanet İşleri Başkanlığı temsilcileri, Müftüler, STK temsilcisi, Sendika Başkanları, iş adamı, spor ve sanat dünyasından çok sayıda isimler katıldılar.

Düğüne katılan Bürokratlardan bir kısmının isimleri; Çevre Eski Bakanı, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Adana Valisi Mustafa Büyük, Giresun Valisi Hasan Karahan, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Gümrük ve Ticaret Eski Müsteşarı Maksut Mete, Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağ, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi, Yazar Prof. Dr. Faruk Beşer, Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Rize Müftüsü Yusuf Doğan, Sakarya Üniversitesi Fen ve Edebiyat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halim Özdemir, Rize Eski Ak Parti Milletvekilleri Abdulkadir Kart ve İlyas Çakır, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Çamlihemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, Çaykur Genel müdürü Yardımcıları Süleyman Pınarbaş, Dr.Turgay Turna, Çaykur Hukuk Müşaviri Av. Dilaver Demir, Çaykur Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Özgümüş, Çaykur Daire Başkanlarından, Rahmi Şenkaya, Talip Mutlu, Ahmet Zenginbal, Çaykur Bölge Müdürlerinden, İsmail Pınarbaş, Zeki Sarıavcı, Abdulkadir Aktay ve Rize'de görevli bir çok Çaykur Çay Fabrikası Müdürleri, Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, Öz Gıda İş Genel Başkan Yardımcısı Emin Sürücü, Rize Eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Türkiye Çocuk Dergisi Genel yayın Müdürü Ahmet Sırrı Arvas, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Yeşilay Rize Temsilcisi Gazeteci-yazar B.Ali Kavalcı,

Sanatçı Fısfıs İsmail, Ziraatçılar Derneği Rize Şube Başkanı Müfit Akman, Çay Eksperleri Platformu Başkanı Selçuk Er, Derepazarı Eski Belediye Başkanı Selim Metin, Rizeli iş adamları Hüseyin Atılgan, Cemal Sirkeci, Tahsin Usta, Ahmet Arslan, Giresun Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, DOKAP Başkan Yardımcısı Yusuf Mengi ve Dokap personeli ile Yüce ve Doğan ailelerinin fertleri katıldılar.

Adeta bir çiçek bahçesine dönen düğünde, misafirler çeşitli ikramlarla birlikte son buldu. Düğün kuranı kerim tilaveti ve Sakarya İlahi gurubunun söylediği ilahilerin sonunda İstanbul Yeşil Cami Kur-an kursu hocalarından Abdullah Ustaosmanoğlu efendi tarafından yapılan dua ile son buldu.

HABER VE FOTOĞRAFLAR : BAYRAM ALİ KAVALCI

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI