Yüce'den RTEÜ Genel sekreteri Er'e ziyaret

DOKAP BAKANI YÜCE'DEN RTEÜ YENİ GENEL SEKRETERE ZİYARET

YÖREDEN HABER 22.07.2014 07:30:58 29 0
 Yüce
Kalkınma Bakanlığı Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı, Çaykur Eski Genel Müdürü Ekrem Yüce, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığından, RTEÜ Genel Sekreterliği görevine atanan Adnan Er'e tebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, 'Adnan bey kardeşim eğitimin her kademesinde merdivenleri emin adımlarla çıkarak, ülkemizin ve ilimizin en gözde, en önemli, üniversitelerinden olan RTEÜ'de Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının ardından Üniversitemizin Genel Sekreterliğine getirilmesinden sevinç duydum. DOKAP olarak RTE Üniversitemizle iş birliği içerinde, yakın gelecekte bir çalıştayda önemli projeleri birlikte yürütme çalışmalarımıza uzun vaade devam edeceğiz. Üniversitemizin Rektörü Sn. Karaman ve sizinle var olan dostluk ve dayanışmamız ve Sn. Rektörle mutat zamanlarda yapmış olduğumuz fikir teatilerimizde RTEÜ ve DOKAP kardeş kurumlar olarak, başta üniversitemizde eğitim ve öğrenim gören öğrencilerimizin, bölgemiz ve ilimizin faydasına birlikte yeni projeler üreterek hayata geçirmek için çalışacağız. bu duygularla yeni görevinizde başarılarınızın devamını diliyorum. 'dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Genel Sekreteri Adnan Er; 'Benim bir ağabeyim olmaktan öte, yıllardır Çaykur'a, çayımıza ve ilimize vermiş olduğunuzu çok yönlü hizmetlerinizle önemli izler bıraktınız. Yine Karadeniz bölgemizde size tevdi edilen DOKAP başkanlığı göreviyle de ilimizi ve bir çok bölge ilimize bu sefer farklı bir kulvarda önemli hizmetler vermeye devam ediyorsunuz. Bende sizleri bu gayretli çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Nazik ziyaretinizi içinde teşekkürlerini sunuyorum. 'dedi.
haber;Bayram Ali Kavalcı
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı