YÖNETİMİNDEN KAYMAKAM OLCAŞ’A ZİYARET

Arhavispor Kulüp Başkanı Yücel Satıral ve yönetim kurulu üyeleri ilçeye yeni atanan Kaymakam Mehmet Şerif Olçaş’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

YÖREDEN HABER 21.01.2021 12:10:55 47 0
YÖNETİMİNDEN KAYMAKAM OLCAŞ’A ZİYARET

Hayati Akbaş

ARHAVİ- Arhavispor Kulüp Başkanı Yücel Satıral ve yönetim kurulu üyeleri ilçeye yeni atanan Kaymakam Mehmet Şerif Olçaş’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Başkan Satıral, Kaymakam Olcaş’a Arhavi ve takım hakkında ayrıntılı bilgiler vererek, takımlarının ilk devreyi istediği gibi kapatamadığını ama ikinci devre için yapacakları transfer ve çizecekleri yeni yol haritası ile bu sıkıntılı süreci atlatmaya çalışacaklarını ifade ederek “Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımız da buna inanarak ve ellerinden gelen özveri ve fedakârlığı göstererek takimimizi profesyonel ligde tutmaya çalışacağız. Sizleri de bu anlamda manevi destek anlamında karşılaşmalarımız da yanımızda görmekten büyük mutluluk duyarız. Tekrar Arhavi’mize-şirin İlçemize hoş geldiniz, görevinizde başarılar dileriz” dedi.

Kaymakam Olçaş ziyaret sırasında yaptığı değerlendirmede “Arhavispor’umuz şehrimiz için bir değerdir ve bu değere her kesimin maddi manevi destek vermesi gerekir, Biz Arhavi Kaymakamlığı olarak ta spora ve sporcuya gereken desteği vereceğiz” dedi..

Ziyaretin sonunda Başkan Yücel Satıral Kaymakam Olcaş’a kendi isminin yazılı olduğu Arhavispor formasını hediye etti .


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI