YİNE DARBE VURULDU!

Rize Valiliğinden yapılan açıklama da;'Toplum için büyük tehlike olan uyuşturucu ile mücadele hız kesmeden artarak ve kararlılıkla sürdürülecektir'denildi.

YÖREDEN HABER 18.09.2014 08:19:02 116 0
YİNE DARBE VURULDU!
RİZE-Rize İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı operasyonlara bir yenisini daha ekledi . Esrar, eroin, uyuşturucu gibi maddeleri piyasaya sürmeye çalışan 10 kişiyi daha çökertti.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli ilimiz genelinde uyuşturucu madde satışı yapan torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik olarak 02.09.2014 ve 15.09.2014 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda M. Y. , T. R. K. , T. B. , Ş. Ö. , G. T. , H. A. ,  B. D. ,  H.Y. , H.Y. ve S. M. isimli şahıslar yakalanmış ve şahıslardan;
            - 3,42 gram eroin,
            - Enjektör içerisinde kullanıma hazır 0,9 ml eroin,
            - 17,60 gram esrar maddesi,
            - 11 gram kenevir tohumu,
            - 4 adet sentetik uyuşturucu hap elde edilmiştir.
Şahısların hakkında Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Uyuşturucu Madde Ticareti yapmaktan adli tahkikat başlatılmış, şahıslardan Uyuşturucu Madde Ticareti yapan H. A. isimli şahıs adli makamlarca tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiş, diğer şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.


Emniyet yetkilileri vatandaşların uyuşturucu ile ilgili ihbar için 156 ve 155’i arayabileceklerini; ihbar da bulunanların isim ve adreslerinin hiçbir şekilde deşifre edilmeyeceğini ifade ettiler.
Toplum için büyük tehlike olan uyuşturucu ile mücadele hız kesmeden artarak ve kararlılıkla sürdürülecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
RİZE VALİLİĞİ 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI