Yılmaz Yeniden Başkan seçildi

Çayeli Spor Cem Ketenci Tesislerinde 3. Olağan Kongresini Gerçekleştiren, Çayeli Aşıklar Spor Kulübü mevcut Başkanları Metin Yılmaz’la Yola devam kararı aldı.

YÖREDEN HABER 1.06.2016 07:20:29 24 0
Yılmaz Yeniden Başkan seçildi
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI 
Yeni Dönemde Ekibini Yeni İsimlerle güçlendiren ve henüz görev dağılımı yapmayan, Başkan Metin Yılmaz’ın bu seferki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Metin YILMAZ, Resul OKUMUŞ, Hüsamettin KÖMÜRCÜ, Nihat ARICI, Recep SAĞLAM olarak belirlendi.

Tek Listeyle gidilen seçimlerde, bir kez daha Çayeli Aşıklar Spor Kulübü başkanlığına seçilen Metin Yılmaz, 3 Olağan Kongresi genel kurul toplantısı sonuncunda oluşan yeni yönetim kuruluna hitaben yaptığı konuşmada, “
2016-2017 Sezonu döneminde Futbolun Yanı sıra 5 ayrı spor branşlarımızın bundan böyle salon sporlarında da boy gösterecek olan Aşıklar Spor Kulübümüzün adından bundan sonra inşallah spor kamuoyunda sıkça söz ettirecek bir oluşumun temellerini hep birlikte atmış olacağız. Spor da birkaç kişinin uğraşmasıyla başarı beklemek zordur. Sportif faaliyetlerde bir takım ruhuyla ve de kolektif hareket etmeninin sonucunda başarıyı yakalamanız mümkün olur. Sokaklarda boş gezen, çok kıymetli olan vaktini lüzumsuz uğraşlarla geçiren, henüz bir meslek sahibi olmamış, eğitim ve öğretim dışında bir uğraşı olmayan, genç kardeşlerimizi, çocuklarımızı spor saha ve salonlarına çektiğimiz sürece, başta gençlerimizin ruh ve beden sağlıkları, psikolojileri, güçlü ve huzurlu olacaklardır. Eğitimlerinde başarılı olacaklardır. Aile büyükleri olarak huzurlu ve mutlu olacağız. Gençliğimiz olan genç nüfusumuz gerek eğitimlerinde ve de gerekse mesleklerinde başarıyı yakalamaları daha kolay ve daha çabuk olacaktır. Sosyal sorumluluk noktasında hepimize bu noktada önemli görevler düşmektedir. Beni tekrar Kulübümüzün başkanlığına layık görmenizden dolayı ve kulübümüze vermiş olduğunuz maddi ve manevi desteklerinizden dolayı hepinize saygılarımla teşekkürlerimi sunuyorum. ”diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı