Yeşilay Rize Şube Başkanı Kavalcı'dan,Avcı'ya tebrik ziyareti

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde, Rize İl Genel Meclis Üyeliğine Seçildikten Sonra, İl Genel Meclisinin İlk Toplantısında Meclis Üyelerinin Oylarıyla Rize İl Genel Meclis Başkanlığına Seçilen Muhammed Avcı’ya Tebrik Ziyaretleri Devam Ed

YÖREDEN HABER 16.04.2014 09:14:05 37 0
Yeşilay Rize Şube Başkanı Kavalcı

Başkan Avcı’nın bu seferki ziyaretçileri, Yeşilay Cemiyeti Rize Temsilcisi Bayram Ali Kavalcı ve Yeşilay Rize Temsilciliği Yönetim Kurulu üyeleri M. Akif Çakmakçı ile  Kadir Kara oldu.

Rize İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı, “Yerel yönetimlerin en önemli parçalarından biriside il genel meclislerimizdir. Özellikle son on yıldır yatırımcı, projeci ve icraatçı mevzuatlarla, imkân ve idari yapılanmadaki önemli yenilik ve değişimlerle, ülke genelinde ve de Rize’mizde son on yıldır halkımıza daha nitelikli, daha kaliteli ve daha yaşanabilir yer ve mekânlarda hizmet vermeye devam edeceğiz. Bende önceki başkanımız ve mesai arkadaşlarımın yapmış oldukları çok önemli hizmetleri büyük bir özveri ve heyecanla artırarak, merkezi hükümetimizin destekleriyle şehrimizin bütününe hızlı ve kalıcı hizmetler vermeye devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızda bizlerle birlikte olacak olan tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza, meclisteki değerli mesai arkadaşlarıma, ilimizin değerli siyasetçilerine şimdiden teşekkür ediyorum. “ dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI