Yeşilay başkanı Kavalcı,Samangül'ü ziyaret etti

Yeşilay Cemiyeti Rize Temsilcisi Bayram Ali Kavalcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mahir Biberoğlu, Ahmet Arslan'la birlikte Derepazarı Belediye Başkanlığına seçilen Yakup Samangül'ü tebrik ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

YÖREDEN HABER 30.04.2014 13:09:11 68 0
Yeşilay başkanı Kavalcı,Samangül
Bir önceki dönem Ak Parti'den Derepazarı İl Genel Meclis üyesi olarak görev yapan eğitimcisi Yakup Samangül, bu seferde Ak Parti Rize Yönetimi tarafından 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde Ak Partinin Derepazarı Belediye Başkan adayı olarak gösterilmişti.
Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül, '
30 yılı aşkındır çeşitli eğitim kurumlarımızda yapmış olduğum hizmetlerde Yeşilay her zaman gündemimde olmuştur. Ve Yeşilay'ın eğitim ve öğrenim gören öğrenci ve gençlerimizin geleceği için ne kadar önemli olduğunun hep idraki içerisinde oldum. Şimdi de Allah bana Derepazarı İlçeme ve halkıma yerelde hizmet vermeyi nasip etti. Bundan böyle eğitimci, idareci ve siyasetci ve insanı bütün birikimlerimi, enerjimi ilçemin hayrına, ilçemin meselelerine harcayacağım. İlçemin yerelde hizmetlerdeki 5 yıllık sorumluluğunu halkım omuzlarıma yükledi. Bu seçimlerde tercihi partimden yana yapan ve yapmayan tüm halkıma tekrar teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar ilçeme ve ilçe halkıma hizmet noktasında bir çivi çakandan Allah arzı olsun. İlçemizin ilimize en yakın ilçe olması nedeniyle dez avantajı artık avantaja dönüştüreceğiz. Nüfusumuzu artırıp, ilçemizi ticari ve turistik bir sahil şehri olarak cazibe merkezi yapacağız. Öncelikle, Derepazarı -Kendirli yolumuz tamamlanınca şehrimizi imar konusunda güneye doğru genişleteceğiz. Tersane deremizde ıslah çalışmalarına başlayacağız. Artık meşhurluğu ülke genelinde bilinen pidemizi bir Türkiye markası haline getirmek için daha modern tesisleri hayata geçireceğiz. Yeşilay dostu olarak Yeşilay Cemiyeti Rize Temsilciliği yönetimi olarak siz değerli dostlarımın ziyaretinizden mutluluk duydum. İnşallah ileriki aylarda Yeşilay faaliyetlerini ilçemizde de birlikte yürütmek için çalışacağız.' dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI