Yerel Medya’dan Pazar Kaymakamı Çelik’e hayırlı olsun ziyareti.

Pazar'ın yeni Kaymakamı Cevat Çelik, ilçeye gelerek görevine başladı. Pazar’da görev yapan yerel medya temsilcileri Çelik’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

YÖREDEN HABER 20.12.2016 15:19:20 129 0
Yerel Medya’dan Pazar Kaymakamı Çelik’e hayırlı olsun ziyareti.
Selçuk Aslan’ın Çorum ili Osmancık ilçesi Kaymakamlığına atanması sonrasında Muğla ili Kavaklıdere ilçesinden Pazar Kaymakamlığı görevine getirilen Cevat Çelik, ilçeye gelerek görevine başladı.

Kaymakam Çelik’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Pazar’da görev yapan gazeteciler Çay Tv temsilcisi Sadık Hür,Habergüven ve AA muhabiri Naci Güven,Pazar53.com sitesi ve İHA muhabiri Hızır Tonyalı,Kaçar53.com sitesi editörü Abdullah Uzun ve Foto muhabirleri Cengiz Yıldırım ile Ali Akyıldız Pazar ilçesi ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Kaymakam Çelik; Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Trabzonlu olması hasebiyle bölgenin yabancısı olmadığını ifade ederek uyumlu bir çalışma yapacaklarına inandığını söyledi.

Çelik”” Pazar ilçesini tanımaya çalışıyorum. Bu konuda yerelde siz gazeteciler ile birlikte çalışacağız. Yerel medya çok önemlidir. Sorunların çözümünde katkılarınızı alacağım” dedi.

Pazar’ın tarihi kent olması ve birçok önemli değeri bünyesinde bulundurması noktasında önemli bir ilçe olduğuna vurgu yapan Kaymakam Çelik, şehrin dinamikleri ve vatandaşlar ile uyumlu bir atmosferde hizmet sunmayı amaçladıklarını ifade etti.

Kaymakam Cevat Çelik'in Özgeçmişi:
10.05.1981 tarihinde Trabzon’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Trabzon’da yüksek öğrenimini ise Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.

25.02.2005 tarihinde Antalya Kaymakam Adayı olarak başladığı meslek hayatında Burdur’un Kemer ve Çeltikçi İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevi yaptı.

Dil Eğitimi almak ve İngiliz İdare Yapısı üzerinde incelemelerde bulunmak amacıyla bir yıl süreyle İngiltere’de bulunan Çelik, 08.04.2008 tarihinde Domaniç Kaymakamı olarak görevine başladı daha sonra 2010 Ağustos ayında Çıldır Kaymakamlığı görevine atandı.

Kaymakam Çelik 24.09.2014'den beri Kavaklıdere Kaymakamı olarak görev yapıyordu.

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI