YENİ MÜDÜRE GAZETECİ ZİYARETİ

Konya İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinden, Rize İl Milli Eğitim Müdürlük görevine atanan Servet Altuntaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

YÖREDEN HABER 13.02.2014 16:28:29 16 0
YENİ MÜDÜRE GAZETECİ ZİYARETİ
Konya İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinden, Rize İl Milli Eğitim Müdürlük görevine atanan Servet Altuntaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan, Rize Yeşilay Cemiyeti Temsilcisi ve Yardımcısı gazeteci yazarlar Bayram Ali Kavalcı ve İsmet Kösoğlu, Yeni Rize İl Milli Eğitim Müdürü Altuntaşı tebrik ziyaretinde bulundular.

Yeşilay Temsilcisi Kavalcı ve Yardımcısı Kösoğlu bu ziyaret vesilesiyle, 01-07 Mart 2014 tarihleri arasında ülke genelinde ve Rize ilimizde kutlanacak olan Yeşilay haftası etkinlikleri nedeniyle İkizdere'de 05 Mart 2014 tarihinde kutlanacak olan Yeşilay haftası etkinlikleri davetiyesini taktım ederek, kutlama programları hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

            Çiçeği burnunda yeni Rize İl Milli Eğitim Müdürü Servet Altuntaş, 'Yeşilay, insan onurunu ve saygınlığını temel alan, toplumu ve gençliği ayrım gözetmeden zararlı alışkanlıklardan korumak için çalışan, milli ve ahlaki değerleri gözeterek ve bilimsel metotlar kullanarak tütün, alkol, uyuşturucu madde, teknoloji, kumar vb. bağımlılıklarla mücadele eden; ülkemizin en köklü, en hayırlı ve en gönüllü bir sivil toplum örgütüdür. Bundan böyle inşallah birlikte bu hayırlı hizmetlerinize beraber katkı sağlamağının mutluluğunu hep beraber yaşayacağız.
Gönüllülük esasına dayalı bu hayırlı hizmetlerinizden dolayı bende sizleri tebrik ediyorum. Bendeniz 29 yıl sonra kendi memleketim Trabzon'a dönmüş gibi Karadeniz bölgemin en yeşil, en doğal, en çalışkan, misafirperver, yardım sever şehri Rize'mizdeki eğitim hizmetlerinde görev almanın heyecanlığı, gururu ve sorumluluğunu yaşıyorum. Yıllar sonra, Tonya'nın ardından, uzun yıllar görev yaptığım Konya  ilimizden sizlere bütün dünyaya sevgi dağıtan Mevlana hazretlerinin bilgisini, sevgisini getirdim.

İnşallah hep birlikte Rize'mizdeki tüm okullarımızda eğitimin başarı seviyesini yukarılara çıkarmak için yapılmasını gerekenleri hayata geçirerek üstün gayret göstereceğiz. Eğitim sadece eğitimcilere bırakılacak kadar basit bir olay değildir. toplumun bütün kesimleri imkanları ölçüsünde biz eğitimcilere yardımcı olularsa hep birlikte arzuladığımız başarı kendiliğinden gelecektir. Hedefimiz, sevgide, ilgide, bilgide gönül dilini kullanarak, sevgi ve ilgi temelli bir eğitim anlayışıyla yarınlarımızı şekillendirmektir. Geleceğimizin mimarlarını, maddi ve manevi değerlerimizle donatılmış ülkesine ve milletine en yararlı nesillerin oluşmasıdır. '
dedi.

NOT; Kaçkar53.com ailesi olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Servet ALTUNTAŞ kimdir?
 '1965 Trabzon/ Tonya doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Tonya ilçesinde tamamladı. 1990 yılında Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.       1993 yılında Kulu İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni olarak göreve başladı. Aynı yıl müdür yardımcısı, 2000 yılında müdür başyardımcısı, 2004 yılında da aynı okul müdürlüğüne atandı. 2004 yılında Kulu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne vekâleten görevlendirildi. 2006 yılında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Din Felsefesi bilim dalında Yüksek Lisansını tamamladı. 2004 yılı Kasım ayından itibaren vekaleten yürüttüğü Kulu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü görevine 23/ 12/ 2009 tarihli Bakanlık onayıyla asaleten atandı. 04/ 03/ 2013 tarihinde Konya İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine başladı. 03/ 02/ 2014 tarihinden itibaren Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine devam etmektedir. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI