Yeni İl Genel Meclisi toplanarak başkanı seçti

2014 Yerel Seçimlerinin ardından bir araya gelen Rize’nin yeni İl Genel Meclis Üyeleri en yaşlı üye başkanlığından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda ilk madde gereğince yapılan oylama sonucu Muhammed Avcı, Rize’nin yeni ?

YÖREDEN HABER 7.04.2014 13:33:20 25 0
Yeni İl Genel Meclisi toplanarak başkanı seçti

 İl Genel Meclisi toplantı salonunda yapılan toplantıya meclis üyelerinin yanı sıra İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Güney ve Genel Sekreter Yardımcıları katıldı. Ayrıca; AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Başkan Yardımcıları Harun Mertoğlu ve Himmet İstif toplantıya misafir olarak katıldı. 

Toplantının ilk gündem maddesi gereğince Meclis başkanlığı için yapılan oylamada AK Parti grubu tarafında aday gösterilen Muhammed Avcı gerçekleştirilen oylama sonucu il genel meclisi başkanlığına seçildi. Oylamada mevcut 26 oydan 24 geçerli 2 de boş oy kullanıldı.

Meclis başkanı olarak ilk konuşmasını yapan Muhammed Avcı tüm meclis üyelerine teşekkür ederek “Milletin sandığa yansıyan iradesiyle oluşan; demokrasiyi, siyasal katılımı temsil eden bu meclise seçilen tüm arkadaşlarımı ayrı ayrı tebrik ediyor, yeni dönemde çalışmalarında en içten başarı dileklerimi bildiriyorum” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI