YENİ ÇAY FABRİKASI İNŞAATINDA SONA YAKLAŞILDI

YENİ ÇAY FABRİKASI İNŞAATINDA SONA YAKLAŞILDI

YÖREDEN HABER 24.12.2018 10:54:39 23 0
YENİ ÇAY FABRİKASI İNŞAATINDA SONA YAKLAŞILDI

ÇAYKUR Genel Müdürlüğü tarafından Fındıklı’da Sümer Köyünde yapımına başlanılan ve günlük 320 ton kapasitedeki çay fabrikasının inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Hayati Akbaş

RİZE- ÇAYKUR Genel Müdürlüğü tarafından Fındıklı’da Sümer Köyünde yapımına başlanılan ve günlük 320 ton kapasitedeki çay fabrikasının inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

ÇAYKUR Genel Müdürlüğü tarafından Sümer Köyünde yapımına başlanılan günlük 320 ton kapasitedeki çay fabrikasının inşaat çalışmalarını incelemek üzere İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz, beraberinde Fındıklı ÇAYKUR Çay Fabrikası Müdürü Üzeyir Tekeşin ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Özcan Kara ile fabrika sahasını ziyaret ettiler.

Fındıklı Kaymakamı Vedat Yılmaz “ÇAYKUR Genel Müdürlüğü tarafından 28.000.000 TL yatırımla kurulan çay fabrikasının inşaatının, Nisan 2019 a kadar tamamlanması planlanıyor. Fabrikanın üretim ilişkin ileri teknoloji makine ve donanım malzemelerinin kuruluş ve montaj işlemleri yakın zamanda başlayacak olup; 2019 yılında fabrikanın üretime geçilmesi hedeflenmektedir” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI