YAZICI RİZE'DE HASTALARI ZİYARET ETTİ!

BAKAN VE BERABERİNDEKİLER ZİYARETLERİNİ TAMAMLADILAR !

YÖREDEN HABER 9.08.2013 20:41:41 17 0
YAZICI RİZE




 Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayatı Yazıcı, Ramazan Bayramı geçirmek ve hemşerileri ile bayramda bir arada bulunmak için Rize’ye geldi.

Bakan Yazıcı ve beraberinde Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Milletvekilleri Nusret Bayraktar ve Hasan Karal ile İstanbul

Milletvekili İsmail Safi, İl Jandarma Komutanı Albay İsmet Cansaran, Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve diğer yetkililerle birlikte Cumhuriyet Meydanındaki geleneksel bayramlaşma programına katıldı. 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayatı Yazıcı ile Rize Valisi Nurullah Çakır ve beraberlerindekiler daha sonra Cumhuriyet Polis

Karakolunda görev yapan nöbetçi polis memurlarının bayramlarını kutladı. Ardından Rize Devlet Hastanesinde geçen

Bakan Yazıcı, buradaki hastalar ve hasta yakınları ile bayramlaşarak geçmiş olsun dileklerini iletti ve kendilerine çiçek ve çeşitli hediyeler sundu. Bayram günü nöbet tutan hastane personelini de unutmayan Bakan Yazıcı, bu gün çok kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz, bundan dolayı hepinize yürekten teşekkür ediyorum dedi.


ASKER-İTFAİYE-POLİS  VE HASTALARI ZİYARET ETTİ.

Bakan Yazıcı, bayram ziyaretlerine; İl Jandarma Komutanlığında görev yapan uzman, erbaş ve erleri, ardından da Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde nöbet tutan itfaiye erlerini ziyaret ederek devam etti.

Son olarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Robotik Onkoloji Merkezini gezen Bakan Yazıcı, İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Tepe ve diğer yetkililerden merkez hakkında bilgi aldı.

Bakan Yazıcı burada yaptığı açıklamada; Doğuş Çay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Karakan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alpaslan Karakan’a, böyle modern ve üstün niteliklere sahip bir sağlık tesisi Rize’ye kazandırmış olmalarından dolayı teşekkür etti. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI