Yazıcı Kurum Müdürleri ile istişarelerde bulundu

Vali Ersin Yazıcı, Kurum Müdürleri ile Rize Öğretmenevi'nde kahvaltıda bir araya geldi.

YÖREDEN HABER 24.01.2016 08:48:50 24 0
Yazıcı Kurum Müdürleri ile istişarelerde bulundu

Vali Ersin Yazıcı, Kurum Müdürleri ile bir araya gelerek, Valilik iş ve işlemleri, projeler ve vatandaşlarımızla olan diyalog konularını içeren bir toplantı gerçekleştirdi.

Vali Ersin Yazıcı başkanlığındaki toplantıya İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun, Vali Yardımcısı Emre Nebioğlu, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı ile Kurum Müdürleri katıldı.

ORTAK AKIL VE SOMUT PROJELER
Vali Yazıcı,Kurum Müdürlerine hitaben yaptığı konuşmasında ' Biz vatandaşlarımızın amiri değil hizmetkârıyız, bizler halkımızın istek ve ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlüyüz' dedi.
Ortak akıl ve somut projelerle Rize'yi bir bütün olarak daha iyi konuma getirmek için çaba sarf edilmesinde herkesin üstüne görev düştüğünü belirten Vali Yazıcı, halkı kucaklamaya ve onların sorunlarını çözmeye sonuna kadar kararlı olduklarını ifade etti.

AYNI HIZ AYNI GAYRETLE DEVAM

Vali Yazıcı, devleti temsil eden memurlardan vatandaşın mutluluğunu esas alarak, '2016 yılında da hepimize düşen yine aynı hızla, aynı gayretle işimizi yürütmek' diye konuştu.
Vatandaşa en iyi hizmeti vermek adına dikkatli davranılması gerektiğinin önemine değinen Vali Ersin Yazıcı, öncelikle vatandaşlarla olan iletişimin en iyi seviyede olmasını, vatandaşın iş ve işlemlerinin daha akıcı ve daha hassas bir şekilde yerine getirilmesini söyledi.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Bütün kurumların kendileriyle ilgili işleri hızla yapmak durumunda olduğuna dikkat çeken Vali Yazıcı sözlerini şöyle sürdürdü: ' Şunu bilmemiz lazım ki biz büyük bir aileyiz ve birbirimize her daim yardımcı olmak durumundayız. Herkes, her birim işini yapmakla mükelleftir. Bütün kurumlar kendileriyle ilgili işlerde yardımcı olmak ve işleri hızlı yapmak durumundadır. Yaptığınız yapacağınız hizmetler için teşekkür ediyorum. Sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum ve bu toplantımızın hayırlı olmasını, Rize'miz için hayırlar getirmesini diliyorum' şeklinde ifade etti. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI