Yazıcı Esnaf ve Köy ziyaretlerinde bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Rize ‘de esnaf ve köy ziyaretinde bulundu.

YÖREDEN HABER 13.11.2016 17:16:52 22 0
Yazıcı Esnaf ve Köy ziyaretlerinde bulundu
Dün düzenlen “Ovit tünelinde ışık göründü” programına katılmak üzere Rize’ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı bugünde Rize’de kalarak esnaf ve köy ziyaretlerinde bulundu. Yazcı ilk olarak Çayeli’ndeki esnafları ziyaret etti. 

Genel başkan yardımcısı Yazıcı’ya İl başkanı Muhammed Avcı, Çayeli ilçe başkanı Ali Kar, Çayeli belediye başkanı Atilla Esmen ve teşkilat mensupları eşlik etti. Genel başkan yardımcısı Yazıcı Çayeli’ndeki esnafları tek tek dolaşarak sohbetti.

Genel başkan yardımcısı Yazıcı Çayeli ziyaretinin ardından Rize merkeze bağlı Dörtyol köyüne gitti. Burada kendisine il başkanı Muhammed Avcı, Rize milletvekili Osman Aşkın Bak, il yönetim kurulu üyeleri, Merkez ilçe başkanı Murat sadettin Türüt ve teşkilat mensupları eşlik etti. Köydeki vatandaşlarla sohbet eden Yazıcı genel ve yerel konuşlar hakkında soruları cevapladı.

Genel başkan yardımcısı Yazıcı daha sonra Rize merkeze gelerek AK Parti il başkanlığında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Rize merkezdeki gençlik kolları standını ziyaret etti. Rize’deki ziyaretlerine devam eden Yazıcı Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (RSMMO) odası başkanı Ali Fuat Çakmakçı’yı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Genel başkan yardımcısı Hayati Yazıcı hemşerileriyle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ve hemşerileriyle hasret giderdiğini ifade etti.

 



 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı