Yarışlar nefes kesti

Artvin Valiliği’nce bu yıl birincisi düzenlenen “Turizm Haftası Şenliklerinin” 6. gününde Yusufeli ilçesinde kano gösterisi ve boğa güreşleri düzenlendi. Artvin’in en önemli turizm alanlarından birisi olan Yusufeli, çok yoğun ve ?

YÖREDEN HABER 28.04.2014 14:05:58 28 0
Yarışlar nefes kesti
İlçeye yaklaşık 4 kilometre mesafede bulunan Türkiye’nin ilk ve tek yapay kano parkuru sahasında düzenlenen kano yarışları gösterisi etkinliğine Artvin Valisi Kemal Cirit, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Çelik, Yusufeli ilçesi önceki kaymakamı şu an Hakkari Vali Yardımcısı olarak görev yapan Cumhur Duran, İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş, Yusufeli Kaymakamı Ömer Dereci, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Kano Yusufeli Temsilcisi Osman Kılıçlıoğlu, sporcular ile vatandaşlar katıldı.

Yusufeli’nde en çok ilgiyi ise yerli ve yabancı gençlerden oluşan “20 kişilik Mehteran Takımı” gördü. Türkiye’de devlet okulu olarak ilk kez 53 ülkenin gençlerinin öğrenim gördüğü, 4 yıl önce kurulan Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yaklaşık 20 ülke gencinden oluşan Mehteran Takımının gösterisi vatandaşlardan büyük ilgi gördü.08 haber(artvin) 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı