Yardımcı ailesinin acı günü

Hayır sevin iş adamının ölümü büyük üzüntü yarattı

YÖREDEN HABER 3.06.2014 20:14:23 28 0
Yardımcı ailesinin acı günü

Rize'nin hayır seven iş adamı Şevket Yardımcı (86) hayatını kaybetti. Rize'ye başta Tıp Fakültesi binası olmak üzere eğitim ve sağlık alanında bir çok hayır işi yapan ve Rize'nin Şevket Amcası olarak bilinen Şevket Yardımcı bir süredir tedavi gördüğü İstanbul'da dün hayata gözlerini yumdu.

Hayır sever iş adamı Şevket Yardımcı'nın ölümü, gerek iş, gerekse siyaset dünyasında üzüntüyle karşılandı.

Yardımcı ailesi olarak Türkiye'ye ve Rize'ye kazandırdığı çok sayıda eğitim ve sağlık tesisi ve övgüye değer desteğiyle örnek olmuştu.

Yaşamı boyunca her zaman Rize'nin geleceğinden kendini sorumlu tutma bilinciyle hareket eden Şevket Yardımcı, hayırsever kişiliği, girişimleri ve hizmetleri ile her zaman Rize'nin gölünde yaşayacaktır.

Hacı Sayınur Yardımcı'nın eşi, Milli Savunma Bakanlığı Bakan yardımcısı Hasan Kemal, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan vekili Servet ile Şaban, Hüseyin,Nimet, Emine, Rukiye, Nezire ve Yasemin Yardımcı'nın babaları olan Şevket Yardımcı' için bugün İstanbul Tuzla merkez caminde sevenleri ile vedalaştıktan sonra Rize'ye getirilecek. Hayır sevin iş adamı Şevket Yardımcının cenazesi 5 Haziran Perşembe 'Yarın' Rize Sahil Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak namazdan sonra Bağdatlı mahallesindeki aile mezarlığına defnedilecek. Merhuma Allah'tan rahmet Yardımcı ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı