YARDIMCI 2014 YILI PROGRAMINI AÇIKLADI

Rafting Teknik Kuralları 2014 yılı planlama toplantısı Rize’de gerçekleşti.

YÖREDEN HABER 3.02.2014 07:38:38 16 0
YARDIMCI 2014 YILI PROGRAMINI AÇIKLADI

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen toplantıya Rafting Federasyonu Asbaşkanı Fikret Yardımcı başkanlık yaptı.

 Rafting Türkiye Şampiyonası, Rafting Avrupa ve Dünya Şampiyonası hazırlıklarının görüşüldüğü toplantıda ayrıca İl Temsilciliklerine yapılacak atamalar da görüşüldü. Toplantının ilerleyen bölümlerinde Rafting alanında 2014 yılı içerisinde yapılması gerekenler planladı.

Rafting Asbaşkanı Fikret Yardımcı, Avusturalya’da yapılan son Rafting Dünya Şampiyonası’nda Türk Milli Takımı’nın 2 altın bir bronz madalya aldığını hatırlatarak “Türkiye Rafting alanında Dünyada adından söz ettirmeye aday bir ülke. Son şampiyonada aldığımız başarı bunun bir göstergesi. Hazırlandığımız Avrupa Şampiyonası’na Dünyada derece elde etmiş bir takım olarak gideceğiz. Bunun bilincinde ve ciddiyetinde olacağız. Türkiye şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası bizim için önümüzdeki dünya şampiyonasının provaları olacak  Rize’nin rafting sporunda amiral gemisi konumunda olduğunu belirterek, “Geride kalan Dünya Şampiyonası öncesi çalışmalarımızı Rize’de gerçekleştirmiştir. Milli takım sporcularımızdan büyük bölümü Rizeli sporcularımızdı. Rize raftingin amiral gemisi konumundadır. Bu nedenle bu toplantıyı da burada yaptık. Türkiye Şampiyonası’nın 3. ayağı ve final ayağı da Rize’de yapılacak. Final ayağı 6 gün sürecek” diye konuştu.
gelişim tv


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI