YANGIN'DAN SÜTLÜOĞLUNA ZİYARET

KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİLER !

YÖREDEN HABER 6.08.2013 18:51:51 10 0
YANGIN


Bu yıl 2. Lig`de mücadele edecek olan Pazarspor`un yöneticileri Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu`nu ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür ettiler.


Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın beraberinde 2. Başkan ve Genel Sekreter Doğan İnce ve Rize Basın Sözcüsü Oğuz Agun’la birlikte Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu’nu ziyaret ederek kendisine önünde Çaykur’un yeni ürünü DİDİ’nin reklamı arkasında ise 53 İmdat Sütlüoğlu yazılı formayı hediye etti.  

Hazırladıkları formayı Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu’na taktim eden Başkan Hüseyin Yangın, meşakkatli bir mücadelenin sonunda tekrar 2. Ligde olduklarını belirterek;“Uzun ve meşakkatli bir mücadeleden sonra tekrar ilimizi 2. ligde temsil etme şansını yakaladık. 2. Ligin daha zor. Takımımıza yeni takviyeler yaparak daha da güçlendirdik. Yeni sezona hazır ve güçlü bir takım olarak başlamayı arzuluyoruz. Bu süre içerisinde her zaman bizim yanımızda olan bize maddi manevi destek veren Çaykur camiasına Sayın Genel Müdürümüz nezdinde teşekkür ediyoruz, bize her zaman güç kattılar.” Dedi.


Kendisi için hazırlanan 53 numaralı formayı alan Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu; “Gösterdikleri başarıdan dolayı kendilerini bir kez daha kutluyorum. Bu sezon bizi 2. Ligde temsil edecekler. İnşallah aynı başarıyı 2. Ligde de yakalayıp 1. Ligde Çaykur Rizespor’umuzun boşalttığı yeri doldururlar. Biz elimizden gelen desteği her zaman verdik vermeye de devam edeceğiz. Nezaketlerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı