VATANDAŞLARIN DİKKATİNE!

Murgul Kaymakamı Kemal Balaban, koronavirüs salgın hastalığı nedeniyle vatandaşlara uyarıda bulundu.

YÖREDEN HABER 2.03.2021 12:22:17 34 0
VATANDAŞLARIN DİKKATİNE!

Hayati Akbaş

MURGUL- Murgul Kaymakamı Kemal Balaban, koronavirüs salgın hastalığı nedeniyle vatandaşlara uyarıda bulundu.

Kaymakam Balaban yaptığı açıklamada; “Değerli Murgullular; Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs salgını ile mücadelemiz mesai mefhumu gözetmeksizin aralıksız devam etmektedir.

Son günlerde maalesef ilçemizdeki pozitif vakaların artış gösterdiği üzülerek gözlemlenmektedir. Yapılan incelemeler ve araştırmalar sonucunda; ilçe dışından yapılan aile, akraba ziyaretleri ile komşu, akraba oturmaları, ziyaretleri nedeniyle aile içi bulaş diye tabir edilen durumun bu artışta payının büyük olduğu değerlendirilmektedir.

Kurallara uyma noktasında genel itibariyle iyi bir sınav veren kıymetli vatandaşlarımızdan; özellikle bu dönemde daha hassas davranılmasını, komşu ve akraba ziyaretlerinin ertelenmesini, kronik hasta ve yaşlılar başta olmak üzere zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmamasını, il, ilçe dışından ziyaretçi kabul edilmemesini, kurallara her daim uyulmasını, maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami özen gösterilmesini istiyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI