Vatandaş artık bu rezaletten bıktı.

Rizeli vatandaş kendi arazisini hava karardıktan sonra gelerek yiyip içenlerin bıraktıkları atıklarla çevreyi kirletenlere seslendi.

YÖREDEN HABER 28.12.2020 11:03:47 34 0
Vatandaş artık bu rezaletten bıktı.

Rizeli vatandaş kendi arazisini hava karardıktan sonra gelerek yiyip içenlerin bıraktıkları atıklarla çevreyi kirletenlere seslendi.

Rize’nin Pazar ilçesinden Adnan Kaboğlu, hava karardıktan sonra arazisine gelerek yedikleri atıkları çevreye gelişigüzel bırakarak çevre kirliliğine yol açanlara kendi usulü ile TABELA asarak seslendi.

İlçeye yedi kilometre uzaklıkta bulunan Irmak köyü sakinlerinden Adnan Kaboğlu, bazı kişi ve kişilerin hava karardıktan sonra arazisine gelerek yedikleri ve içtikleri malzemeleri gelişigüzel çevreye atarak çevre kirliliğine yol açtıklarından çok rahatsız olduğunu dile getirdi.

Kaboğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. ”Yıllardır Irmak köyündeki evimizin altına akşam hava karardıktan sonra gelerek burada piknik yapanlar yedikleri ve içtikleri atıkları çöp kutusu yerine arazime atıyorlar.”

Sürekli uyarmamıza rağmen yine de çevreyi kirletenlerden şikâyetçi olduğunu dile getiren Adnan Kaboğlu “ 10 metre aşağısında iki adet çöp kutusu olmasına rağmen bu pislikler çöplere atmıyorlar inatla bizim evin altına atılıyor. Bende bunu fotoğraflayıp sosyal medyaya atmak zorunda kaldım. Bu şekilde ilgili mercilerin dikkatini çekerim diye düşündüm. Umarım bu olumsuzluğa ve kirliliğe bir önlem alınır ve bizde evimize giderken bu pislikleri görmek zorunda kalmayız” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı