Vali Yazıcıya ziyaretçi akını

Vali Ersin Yazıcı'nın göreve başlamasıyla birlikte daha önce görev yaptığı Kocaeli’nden tebrik için gelen işadamı ve bürokratların sayıları artmaya başladı.

YÖREDEN HABER 3.09.2014 10:47:34 17 0
Vali Yazıcıya ziyaretçi akını
Vali Ersin Yazıcı'yı Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Berna, Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Meclis Üyeleri Mustafa Alkan ve Şenol Çiçek ziyaret etti. 

Görev yaptığı süre boyunca Kocaeli’nde çok iyi dostluklar kurduğunu bu dostlardan birinin de Murat Özdağ olduğunu söyleyen Vali Yazıcı, Kocaeli’ndeki yakın dostlarının ziyarete gelmelerinin kendisini mutlu ettiğini ifade etti.
 Vali Yazıcı’nın ilimizde başarılı çalışmalara imza attığını vurgulayarak sözü devralan Başkan Özdağ ise, “Kendisinin Rize’de çok başarılı çalışmalara imza atacağına yürekten inanıyorum” dedi.
 Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, Sayın Ersin Yazıcı’nın Valilik görevine başlamasından dolayı kendisini tebrik etmek için geldik.
Valimizin Rize'de çok başarılı bir idarecilik yapacağına inanıyoruz.
  'Valimiz Kocaeli'nin en başarılı bürokratlarından biriydi. Rize'de de aynı başarıyı sürdüreceğine inanıyoruz. Kentte bulunduğumuz süre içinde Rize Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret edeceğiz' dedi.
Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, Vali Ersin Yazıcı’ya günün anısına Kocaeli’nin tarihi simgelerinin bulunduğu bir tepsi hediye ederek, görevinde başarılar diledi.
Misafirlerini sıcak bir şekilde karşılayan Vali Ersin Yazıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı