Vali Yazıcı Yeni Yılda'da ziyaretlere devam ediyor

Düzenli olarak esnaf ziyaretleri yapan Vali Ersin Yazıcı, 2016 yılında da bu ziyaretlerini sürdürüyor.

YÖREDEN HABER 9.01.2016 20:13:54 8 0
Vali Yazıcı Yeni Yılda

Tophane Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret eden Vali Yazıcı, hem hayırlı işler temennisinde bulundu hem de esnaf ile sohbet ederek işlerinin durumunu sordu.

KAPIMIZ VE GÖNLÜMÜZ HER ZAMAN AÇIK

Esnafların taleplerini ve sorunlarını dinleyen Vali Yazıcı, 'Bugün de Tophane Mahallemize ziyarete geldik. Dert ve sıkıntılarını dinledim. Diğer mahallelerimize de ziyaretlerimiz oluyor ve ziyaretlerimiz devam edecek. Halkımızın düşünceleri, sorunları, memnuniyetleri bizim için önemli. Bu sebeple bu ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye ve hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz. Siz değerli hemşehrilerimize kapımız ve gönlümüz her zaman açık 'dedi.

SİZİN İSTEĞİNİZ, BİZİM GÖREVİMİZ

Karşılaştığı ilgi ve sevgiden dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten Vali Yazıcı, 'Sizlerle iç içe olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. Bu makamlar ancak ve ancak sizlere hizmet makamıdır. Sizlere hizmet etmek için buralardayız. Vatandaştan, esnaftan gelen talep ve istekler bizler için son derece önemli. Sizin isteğiniz, bizim görevimiz. Bu ziyaretle sıkıntılarınızı paylaşmak ve varsa taleplerinizi dinlemek için buradayız. Biz, devletin üzerine düşen bütün hizmetleri vatandaşlarımıza götürmenin çabası içerisindeyiz. Bizim bu ziyareti yapmamızın sebebi hem sizinle beraber olmak, hem de sizinle tanışmak, hem de sorunlarınıza çözüm bulmaktır' şeklinde konuştu.

ESNAFTAN TEŞEKKÜR

Tophane esnafı kendilerini ziyaret eden Vali Yazıcı'ya işyerlerinde çay ikramında bulundular. İşyerlerinde Vali Ersin Yazıcı'yı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan ötürü ise Vali Yazıcı'ya teşekkür ettiler.
Vali Ersin Yazıcı'ya ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş ile Tophane Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Koçali eşlik etti. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı