Vali Yazıcı yapılan Hizmetleri karşılıksız bırakmadı

Vali Ersin Yazıcı, mesai gözetmeksizin kar temizleme ve yol açma çalışmalarında görev yapan İl Özel İdare ile Kriz Masası ekibine hamsi ziyafeti verdi.

YÖREDEN HABER 6.02.2016 09:27:24 16 0
Vali Yazıcı yapılan Hizmetleri karşılıksız bırakmadı
Vali Ersin Yazıcı, mesai gözetmeksizin kar temizleme ve yol açma çalışmalarında görev yapan İl Özel İdare ile Kriz Masası ekibine hamsi ziyafeti verdi.

Rize İl Özel İdaresi bahçesinde düzenlenen teşekkür yemeğine Vali Ersin Yazıcı, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş, İl Genel Meclis Üyeleri, Rize İl Afet ve Acil Durum Müdürü Şakir Kurk, Birim Müdürleri, İlçe Özel İdare Müdürleri ve özel İdare personeli katıldı.

VATANDAŞLARIMIZIN HAKLI TAKDİRLERİNİ KAZANMIŞLARDIR
Vali Ersin Yazıcı yemek sonrası yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; 'Ekibimizin her biri elinden geleni yaparak mesai saati mefhumu gözetmeksizin çalıştı. Bizim işimiz vatandaşlarımıza en iyi hizmeti imkanlar dahilinde kendilerine sunmaktır. Emek harcayıp bu millet için çalışan herkesten Allah razı olsun. Rize'de etkili olan kar yağışından sonra İl Özel idare ekiplerimiz kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için gerekli müdahaleleri yerinde ve zamanında yaparak halkımızın mağduriyetini gidermişlerdir. İlimizin arazi şartlarının zorluğuna rağmen ekiplerimiz karla mücadelede vatandaşlarımızın haklı takdirlerini kazanmış, evlerinden ayrı ve uykusuz geçen bu mücadelenin ödülünü vatandaşlarımızın yüzlerindeki huzur ifadeleriyle almışlardır. Böyle başarılı bir ekibe başkanlık etmek, başında olmak bana mutluluk veriyor. İlin Valisi olarak bu milletin rahatı, huzuru ve mutluluğu için elinden geleni yapan ve insanları memnun etmeye çalışan bütün yetkililere teşekkür ediyorum' dedi.

Haber: Metehan Gedik
Fotoğraflar: Hakan Dursun 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI