VALİ YAZICI VE BAŞKAN YÜCE'DEN DABAK'A TAZİYE ZİYARETİ

Rize Valisi Ersin Yazıcı ve Dokap Başkanı Ekrem Yüce, Müstakil Sanayi ve İşadamları Derneği (Müsiad) Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak’ın kardeşi Osman Dabak'ın eşi Kudret Dabak'ın anı vefatı münasebetiyle, Müsiad Rize Şube Başkan?

YÖREDEN HABER 19.11.2014 13:05:41 146 0
VALİ YAZICI VE BAŞKAN YÜCE
Rize Valisi Ersin Yazıcı, 'Öğrendiğim kadarıyla, geride beş hayırlı evlat bırakarak, genç sayılacak yaşta anı gelişen bir rahatsızlık sonucu hakkın rahmetine kavuşan merhume hanımefendi kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mukadderatı böyle yazılmış. Acınızı paylaşıyor, size ve şahsınızda, kardeşiniz Osman beye, evlatlarına ve de diğer tüm aile bireylerinize taziyelerimi iletiyorum.' dedi.
Müsiad Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, 'Kardeşimin muhterem eşi merhume kudret hanımefendi benim kız evladım olmadığı için kızım yerindeydi. Anı vefatı bizlere çok acı geldi. Fakat Allah'ın taktirine boyun eğmek ve dua etmekten başka elimizden ne gelir. Sayın Valim size, kadım dostum Yüce'ye, köyümüze kadar gelerek cenazemize katılan, evimize, işyerimize, şubemize gelerek, taziye ve dualarıyla acımızı paylaşan siz değerli büyüklerimize, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, akrabalarımıza, hocalarımıza, Rize, Erzurum ve İspir'den günlerdir bizleri ziyaret ederek taziye ve üzüntülerini ileten herkese şahsim ve kardeşlerim adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hepinizden Allah razı olsun.'dedi.

Geçen hafta sonu geçirmiş olduğu anı bir hastalık sonucu  tedavi gördüğü İstanbul, Acıbadem hastanesinde vefat eden, Müsaid Rize Başkanı Mahmut Dabak'ın kardeşi, Rize'nin sevilen iş damalarından, Fatih ve Selim Dabak'ın ağabeyi Osman Dabak'ın eşi 5 çocuk annesi merhume Kudret Dabak'ın (43) cenazesi İstanbul'dan direk olarak memleketi İspir İlçesinin Yukarı Fındıklı Köyü’nde kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildi. Cenaze törenine Rize, İspir ve Erzurum'dan  katılan çok sayıda kişi, Dabak ailesini yalnız bırakmayarak acılarını paylaştılar. Cenazeye, Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, İspir Belediye Başkanı Osman Çakır, Artvin Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Ayık, MÜSİAD Rize Şubesi yöneticileri ile üyeleri, Rize İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Türüt, RTSO Başkan Yardımcısı Cem Temizel, Rize Valiliği Sosyal Etüt Proje Müdürü Yahya Kanbur, Memur Sen Rize Şube Başkanı Resul Usta, Rize SGK İl Müdürü Yusuf Baltacı, Rize Erzurumlular Derneği Başkanı Ahmet Özyürek ile İspir, Rize ve Erzurum'dan gelen çok sayıda vatandaş katıldı.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI