Vali Yazıcı Öğrencilere Kitap Dağıttı

Vali Ersin Yazıcı ile İstiklal Ortaokulu 7/C Sınıfı öğrencileri kahvaltıda bir araya geldi.

YÖREDEN HABER 6.03.2016 09:38:15 51 0
Vali Yazıcı Öğrencilere Kitap Dağıttı
Düzenlenen kahvaltıya Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, İstiklal Ortaokulu Müdürü Mehmet Yazıcı, Okul Müdür Yardımcıları ile öğrenciler katıldı.

BÜTÜN İŞLERİMİZİ ÖTELEYEBİLİRİZ FAKAT….
Kahvaltısını kendisi alan Vali Yazıcı, öğrencilerin arasına oturarak istek ve ihtiyaçlarını dinledi. Öğrencilerle bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yazıcı, sözlerine şöyle devam etti: 'Başarı kriterimiz, ne kadar daha çok öğrencilerimize dokunabilirsek, onları ne kadar çok mutlu edebilirsek, bizim için gerçek başarı budur. Bütün işlerimizi öteleyebiliriz ama gençler konusunda başlattığımız çalışmaları ötelemeyeceğiz. Başlattığımız çalışmaları sürdüreceğiz. Bizim amacımız çocuklarımızı nasıl daha fazla sosyal hayatta nasıl kültürde, sporda, eğitimde buluştururuz. Her şey çocuklarımız için ama asıl yarınlarımız için. Bugünleri iyi değerlendirirseniz yarın güzel günler bizleri bekliyor demektir 'ifadelerini kullandı.

TOPLUMLARIN EN BÜYÜK GÜCÜ ÇOCUKLARIDIR
Vali Ersin Yazıcı eğitimin her zaman birinci öncelik olması gerektiğini ifade ederek,'Her zaman belirttiğimiz gibi geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin iyi yetişmesi bizlerin en çok üzerinde durduğu konulardan biridir. Biz her zaman öğrencilerimizi ziyaret ediyoruz. Elimizden gelen her türlü yardımı yapıyoruz. En iyi yatırım çocuklara ve eğitime yapılan yatırımdır. Toplumların en büyük gücü gençliğidir, çocuklarıdır. Çocuklarımız, öğrencilerimiz, gençlerimiz her açıdan çok iyi yetişmeliler. Çocuklarımızı nasıl yetiştirirsek ve onlara nasıl bir eğitim ortamı sunarsak, gelecekte ülkemiz daha iyi seviyelerde ve şartlarda olur. İnsana yapılan yatırım en önemli, en güzel ve en değerli yatırımdır 'dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE HER İŞİN ÜSTESİNDEN GELİRİZ
Geleceğin yıldızlarıyla yakından ilgilenerek onlarla sohbet eden Vali Yazıcı, öğrencilere çeşitli sorular sordu. Neşeli geçen anların ardından Vali Yazıcı, öğrencilere böylesine güzel projelerin içerisinde oldukları için çok şanslı olduklarını söyledi. Yeni neslin bilgili ve donanımlı yetişmesinin görevleri olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, 'Yarınlarımızı onlara teslim edeceğiz. Bu nedenle Rize'mizde çocuklarımıza eğitime dair birçok yeniliği sunuyor ve buluşturuyoruz' dedi.

Fırsat buldukça böyle etkinliklerin yapılacağını aktaran Vali Yazıcı, birlik ve beraberlik içerisinde olduklarında her işin üstesinden geleceklerini ifade etti.
Okul yönetimi ve öğrenciler eğitime ve öğrenciye verdiği desteklerden dolayı Vali Yazıcı’ya teşekkür ettiler.
Kahvaltı programı, kitap dağıtımı ile Vali Yazıcı'nın okul öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI