Vali Yazıcı, Karla Mücadele Çalışmalarını İnceledi.

Merkeze bağlı Yeşildere ve Dörtyol köylerinde yol açma çalışması yapan İl Özel İdare ekiplerinin çalışmalarını yerinde gören Vali Ersin Yazıcı, ekiplere özverili ve yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Vali Yazıcı, k

YÖREDEN HABER 1.01.2016 17:08:29 30 0
Vali Yazıcı, Karla Mücadele Çalışmalarını İnceledi.
Merkeze bağlı Yeşildere ve Dörtyol köylerinde yol açma çalışması yapan İl Özel İdare ekiplerinin çalışmalarını yerinde gören Vali Ersin Yazıcı, ekiplere özverili ve yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Vali Yazıcı, karla mücadele ekiplerinde görev alan personele tatlı ikram etti.

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDIK

Rize'de iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı yerlerde sürdürülen yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Yazıcı, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş ve diğer yetkililer ile birlikte çalışmaları takip etti.

HER VATANDAŞIMIZIN HAYATI DEĞERLİDİR

Karla mücadele ekiplerinin gece gündüz demeden yoğun mesai harcayarak çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Vali Yazıcı,' İlimizde 2 gün önce başlayan ve etkisini artırarak devam eden kar yağışı nedeniyle kapanan köy yolları İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerinin başarılı ve koordineli çalışmalarıyla teker teker açılıyor. Bizim için her vatandaşımızın hayatı değerlidir ve biz bu anlayışla vatandaşlarımızın bu soğuk kış gününde her ihtiyacını karşılamaya, her sorununu çözmeye çalışıyoruz. Hiçbir vatandaşımızın hastası yolda kalmasın, hiçbir vatandaşımız kapanan yollar nedeniyle mahrum olmasın diyoruz. Bizim amacımız hemşehrilerimize ve vatandaşlarımıza şartlar ne olursa olsun hizmet etmek ve yoğun kar yağışının sebep olduğu şartları ortadan kaldırmak. Aynı zamanda bu zorlu kış şartlarında çalışan ekiplerimizi de unutmamak gerekiyor. Ekiplerimiz soğuk, gece, gündüz demeden çalışıyorlar. Ekiplerimizin bu gayreti, devletimizin şefkatinin de en eşsiz ifadesidir. Buradaki arkadaşlarımızı ziyaretimiz vesilesiyle tüm ekiplerimize bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum'dedi.

SORUNLARI DİNLEDİK

Karla mücadele ekip çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Yazıcı, gittiği köylerde halkın ihtiyaçları olup olmadığını sorarak sıkıntılarını da dinledi. 



Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI