Vali Yazıcı Esnafı Ziyaret etti.

Vali Ersin Yazıcı, İkizdere'deki ilçe esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu.

YÖREDEN HABER 2.04.2016 19:23:45 32 0
Vali Yazıcı Esnafı Ziyaret etti.
İkizdere esnafıyla ve alış veriş yapan vatandaşlarla bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı, Rizeli hemşehrilerinin sıkıntılarına ve mutluluklarına ortak olmaya ve vatandaşın yanında yer almaya devam ediyor.

Düzenli olarak esnaflara yönelik ziyaretler gerçekleştiren Vali Yazıcı, Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, İkizdere Kaymakamı Halil İbrahim Kazar ile birlikte İkizdere ilçe esnafını ziyaret ederek vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Esnaf ziyareti sırasında sokaktaki vatandaşların da elini sıkarak selamlaşan Vali Yazıcı, onlarında sorunlarını ve isteklerini dinlemeyi ihmal etmedi.

HER BİR VATANDAŞIMIZIN FİKRİ, ÖNERİSİ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ
Vatandaşların sorunlarını çözmek ve taleplerini değerlendirmek için mutlaka halkın içinde olmak gerektiğine vurgu yapan Vali Yazıcı ,'Sık sık esnafımızın çayını içerek, onların dertlerini, sıkıntılarını dinlemek amacıyla esnafımızla bir araya geliyor, sohbet ediyoruz. Bizler halkın hizmetkârlarıyız, hizmet etmenin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ile vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Halkla iç içe yan yana hizmeti esas bildik ve bu nedenle her daim vatandaşlarımızın yanındayız. İkizdere'nin gelişmesinde esnafımızın çok büyük rolü var. İkizdere esnafı şunu bilmelidir; hiç çekinmeden her türlü sıkıntısını ve ihtiyacını bizlere iletebilir. Her bir vatandaşımız ve her bir vatandaşımızın fikri, önerisi bizim için çok değerli. İkizdere'de yaşayan her bir vatandaşımızı bir bütünün parçası olarak görüyoruz'
diye konuştu.

İkizdere esnafı ve vatandaşlar Vali Ersin Yazıcı'ya ziyaretlerinden ve vatandaşla iç içe olmasından dolayı teşekkür ettiler. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI