Vali Yazıcı, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı ile birlikte Atatürk ve Deniz Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek bol kazançlar dileyen, esnafla sohbet eden Vali Yazıcı'nın bu davranışı memnuniyetle karşılandı.

YÖREDEN HABER 15.02.2016 07:14:05 29 0
Vali Yazıcı, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
Vali Yazıcı, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

İş yerlerini bir bir ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı esnafın sorunlarını dinledi ve iş yerlerinin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

SOSYAL DEVLETİN GEREKLERİNİ YERİNE GETİRİYORUZ

Esnafların ülke ekonomisinin direği olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, 'Emniyet Müdürümüzle birlikte esnafları gezerek sorunları yerinde dinliyoruz. Düzenli olarak esnafımızı, halkımızı ziyaret edip, onlarla yüz yüze görüşerek, sohbet ederek sorunlarını dinliyor ve çözüm yollarını bulmaya çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımıza karşı sosyal devlet olmanın gereklerini yerine getirmek için yoğun çaba harcıyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız' ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını dile getiren esnaflar; Sayın Valimizin halkın içinde olmasının esnafın sorunlarını dinlemesinin kendilerine moral verdiğini ve kendilerini mutlu ettiğini ifade ettiler. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI