VALİ YAZICI, ARDEŞEN’DE

Vali Ersin Yazıcı, bir dizi incelemeler ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ardeşen ilçesine gitti.

YÖREDEN HABER 20.07.2014 14:51:33 20 0
VALİ YAZICI, ARDEŞEN’DE
Vali Yazıcı'yı Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Pazar İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erhan Subaşı, İlçe Emniyet Müdürü Turan Sarı, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Daire Amirleri karşıladı.
 
 Vali Ersin Yazıcı,  Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş’i ziyaretinin ardından Kaymakamlık toplantı salonunda ilçe ile ilgili brifing aldı.
 
  Vali Ersin Yazıcı, Kaymakamlık ziyareti sonrası yapımı devam eden yatırımları yerinde inceledi.
 
Vali Yazıcı, İlçeye bağlı Fırtına mahallesinde afetten zarar gören vatandaşlarımız için yapımı devam eden 40 adet afet konutu, Fatih Mahallesinde bulunan İmam Hatip Ortaokulu İnşaatı ve Merkez Mahallede bulunan SGK hizmet binası inşaatlarını yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 
Vali Yazıcı, Ardeşen’de yapımı devam eden kamu yatırımlarının son durumunu yerinde görmek ve çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Ardeşen’e geldiğini söyledi.
 
 Yazıcı,' İlimizdeki Kamu yatırımlarının vatandaşlarımıza daha etkin ve kaliteli hizmet vermesi amacıyla yatırımlar tarafımdan bizzat takip ederek, tüm çalışmaların hızla tamamlanması için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz' dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI