Vali Kemal Çeber, Çat Köy’ün de İncelemelerde Bulundu

Vali Kemal Çeber, Çat Köy’ün de İncelemelerde Bulundu

YÖREDEN HABER 11.09.2019 09:44:59 74 0
Vali Kemal Çeber, Çat Köy’ün de İncelemelerde Bulundu

RİZE-Vali Çeber, Çat Köy’ü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından köylerin doğal yapısının korunması vurgusunu yapan Vali Çeber ;” 3920 km2 alana sahip olan ilimizin her bir köşesi ayrı bir güzelliğe sahip. Yaptığımız çalışmalarda, vatandaşlarımızı hizmet götürürken bu güzellikleri de korumayı hedefliyoruz. Bu amaç doğrultusunda incelemelerimizi gerçekleştiriyor ve fikir alışverişinde bulunarak yapacağımız çalışmaları yerinde inceliyoruz.” dedi.

Vali Çeber, Çat Köy’e yapılan ziyaret öncesi güzergâh üzerinde bulunan Zil Kale ve Taş Köprü’yü de inceleyerek bilgi aldı.

Vali Çeber’e yapmış olduğu incelemelerde İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Çamlıhemşin Kaymakam Vekili Bayram Sağır, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, Çevre ve Şehircilik Müdürü Hasan Bebek, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, Kaçkar Dağları Milli Parklar Müdürü Sinan Aytan, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Emre Ayar ve Çamlıhemşin İl Genel Meclisi Üyesi Yusuf Arısoy eşlik etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI