VALİ KALKAN'DAN SÜTLÜOĞLUNA ZİYARET !

ESKİ DOSTLAR BİRBİRİNİ UNUTMADI !

YÖREDEN HABER 15.08.2013 20:09:09 12 0
VALİ KALKAN




Artvin’de iki yıl görev yapan ve son Valililer Kararnamesi’yle Hakkari’ye atanan Vali Necmettin Kalkan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.


Artvin’de görevde bulunduğu 2 yıl içerisinde tüm kamu görevlileri ile büyük bir dayanışma içerisinde çalıştıkları belirten Vali Necmettin Kalkan; “Sayın Genel Müdürümüzle tanışıklığımız daha eskidir. Pazar Kaymakamlığım döneminde de Sayın Genel Müdürümüzle çalışma fırsatımız olmuştu. Artvin Valiliğim süresince de bölgemizin en büyük ekonomik ve sosyal değeri olan Çaykur’un bölgemizdeki katkıları en üst düzeyde gerçekleşmiştir. Sayın Genel Müdürümüz isteklerimize her zaman olumlu yaklaşmıştır kendilerine ve Çaykur camiasına görevim süresince gösterdikleri yakın ilgi ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu ama sonrasında ayrılık olduğu için burukluk olduğunu belirten Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu; “sayın valime ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Makamlar gelip geçicidir baki olan yapılan hizmetlerdir. Eminim ki Artvinliler Sayın valimizi her zaman yaptığı çalışmalarla hatırlayacaklardır. Kendisi ile her zaman diyalog içinde çalışmalarımızı sürdürdük. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum.” Dedi.

Ziyaretin ardından Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu Vali Kalkan’a ziyaretin anısına çaykur işlemeli bakır çay takımı hediye etti. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI