Vali Gürcistan'da 2.olan Maratoncuyu tebrik etti.

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te 23 Eylül de düzenlenen Masterlar Tiflis Yarı Maraton Şampiyonasında ikinci olan Telat Alkan'ı kabul etti.

YÖREDEN HABER 26.09.2017 13:09:03 22 0
Vali Gürcistan
Başarılı sporcuyu makamında kabul edilen Vali Doğanay, 'Ülkemizi ve ilimizi Gürcistan’da başarıyla temsil ederek, herkesi gururlandırdınız. Gerek yurt dışında gerekse ülkemizde katıldığınız birçok atletizm yarışlarında dereceler alarak başta ülkemiz olmak üzere ilimizin tanıtımına büyük katkı sağladınız. Bu anlamlı başarılarınızdan dolayı sizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Valilik olarak maddi ve manevi olarak her zaman yanınızda olacağız.' diye konuştu.

Vali Doğanay'a teşekkür eden Alkan ise işsiz olduğunu ve zor şartla altında yarışmalara kendi imkanlarıyla hazırlanmak zorunda kaldığını belirterek, yurt içi ve yurt dışındaki yarışmalara katılabilmek için sponsor desteğine ihtiyacı bulunduğunu söyledi.

Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan ve Türkiye’den yaklaşık 150 sporcunun yarışa katıldığını belirten Alkan, “21 kilometrelik yarı maratonu 1 saat 23 dakikada koşarak ikinci oldum. Bundan sonraki hedefim daha çok çalışarak birincilikler elde ederek, Artvin’i gerek yurt içinde gerekse yurt dışında tanıtmaktır. Sayın Valime bana her zaman verdiği her türlü destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Doğanay sporcuya başarısından dolayı tebrik ederek, valilik olarak her zaman spora ve başarılı sporculara destek vereceklerini söyledi.

Artvin Valiliği

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı