Vali eşi Çakır'Biz bir ekibiz'

Valimiz Nurullah Çakır’ın eşleri Sayın Cemile Çakır’ın başkanlığındaki Gönül Elçileri Çalışma Ekibi, Rize Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde bir toplantı yaptı.

YÖREDEN HABER 19.03.2014 15:30:10 37 0
Vali eşi Çakır
Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri Sayın Emine Erdoğan’ın himayelerinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından gönüllülük kavramına yönelik farkındalığın geliştirilmesi, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak gönüllü sayısının arttırılması, insan kaynağı ihtiyacının güçlendirilmesi ve gönüllü çalışmanın yaygınlaştırılması amacıyla hayata geçirdiği “Toplum Kalkınmasındaki Gönül Elçileri” projesi, proje ortaklarının çalışmaları ile devam ediyor.
     Valimiz Nurullah Çakır’ın eşleri Sayın Cemile Çakır’ın başkanlığındaki Gönül Elçileri Çalışma Ekibi, Rize Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde bir toplantı yaptı.

     Toplantıya Rize Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Ramazan Kopuz, Gönül Elçileri Dernek Başkanı Pembe Gezmiş, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdür Vekili Mücella Sadıkoğlu ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

     İl genelinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Bayan Çakır, “Biz bir ekibiz, Gönül elçisi bulmamızda hiçbir sorunla karşılaşmıyoruz. Proje ile ilgili önümüzdeki günlerde neler yapılacağını tartışarak, bir değerlendirmede bulunduk. Projemizin dönüşlerini olumlu buluyoruz. Yapılan çalışmalarımızı düzenli toplantılarla değerlendirerek, fikir alışverişinde bulunuyoruzdedi.
 
    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI