Vali Ersin Yazıcı, tamamlanma aşamasına gelen 'Rize Sağlık Kompleksi'ni gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemeler sırasında Vali Yazıcı'ya; Rize İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Demiral, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Rize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Nedim Turanlı eşli

YÖREDEN HABER 20.04.2016 06:41:07 25 0
Vali Ersin Yazıcı, tamamlanma aşamasına gelen
Vali Ersin Yazıcı; Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi'nin hizmet vereceği merkezde incelemelerde bulundu.

Vali Yazıcı, projenin tamamlanması ile birlikte Rize'nin yüksek nitelikli bir sağlık merkezi binasına kavuşacağını söyledi.

EN ŞANSLI İLLER ARASINDA OLACAKTIR
Rize Sağlık Kompleksinin tamamlanması ile birlikte sağlık noktasında Rize halkının çok daha kaliteli hizmet alacağını belirten Vali Ersin Yazıcı,' Yeni binasında hizmet vermeye başlayacak olan sağlık birimlerimiz son teknolojiye sahiptir. Bu ve benzeri çalışmalar tamamlandığında Rize'miz sağlık konusunda en şanslı illerimiz arasına girecektir. Rize halkına daha kaliteli bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. Kısa süre sonra açılması planlanan Sağlık Kompleksinin tüm Rize halkına hayırlı olmasını diliyorum ' dedi.

ÖNEMLİ GELİŞMELER KAYDEDİLMİŞTİR
Sağlık hizmetlerinin daha iyi koşullarda ve yaygın bir şekilde yürütülmesi yolunda önemli gelişmeler kaydedildiğini belirten Vali Yazıcı, ' Ülkemizde son yıllarda yapılan çalışmalarla birlikte sağlık sektöründe çok önemli gelişmeler yaşanmış, bu gelişmelere bağlı olarak vatandaşlarımıza sunulan hizmet kalitesi de yükselmiştir. Devletimiz, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha iyi koşullarda yararlanması için çağın şartlarına uygun teknolojik yenilikleri ülkemize kazandırma gayreti içindedir 'söyledi.


 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI