Vali Ersin Yazıcı Rize Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Uzman kadro tarafından gençlere kucak açılan merkezdeki çalışmalar Vali Ersin Yazıcı'dan da tam not aldı.

YÖREDEN HABER 4.02.2016 07:40:49 23 0
Vali Ersin Yazıcı Rize Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Vali Ersin Yazıcı, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Rize Gençlik Merkezini ziyaret ederek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik'ten Gençlik Merkezinin faaliyetleri ve projeler hakkında bilgi aldı.

Ziyarette çocuklarla yakından ilgilenen Vali Yazıcı, onlarla bir süre sohbet ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldı, hentbol oynayan çocuklara eşlik etti, istek ve sorunlarını dinledi.

Uzman kadro tarafından gençlere kucak açılan merkezdeki çalışmalar Vali Ersin Yazıcı'dan da tam not aldı.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Vali Yazıcı, gençlik merkezinin gençleri kötü alışkanlıklardan koruyup, milli ve manevi duygular çerçevesinde yetişmesine yardımcı olacağını dile getirdi.

BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAKLAR
Gençlik merkezlerinin gençlerin yeteneklerini geliştirmeleri için bir fırsat olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, 'İlimizdeki gençlerin kendilerini her alanda geliştirmelerini önemsiyoruz. Gençlik Merkezinde yürütülen faaliyetler ile gençlerimiz, donanımlı ve düzenli bir şekilde geleceğe hazırlanıyorlar. Burada kendini geliştiren gençlerimizin gelecekte ülkemiz adına büyük başarılara imza atacağına inanıyorum' ifadelerini kullandı.

GÖNLÜNÜZ RAHAT OLSUN

Merkezin çocukların ve gençlerin kendilerini geliştirmeleri ve sosyal faaliyetler içerisinde yer almaları amacıyla kurulduğunu belirten Vali Yazıcı, 'Gençlik merkezlerini daha aktif hale getirdik. Vatandaşlarımız her zaman çocuklarını gençlik merkezlerimize getirebilirler. Tek arzumuz vatandaşımız bunu biraz daha ciddiye alsın, çocuklarını gönül rahatlığıyla bize teslim etsinler' diye konuştu.

İMKÂNLAR SEFERBER EDİLDİ
Gençler için imkânların her alanda seferber edildiğini aktaran Vali Yazıcı, ''Gençlik geleceğimizdir. Bütün yatırımlar, yarının büyükleri çocuklarımız içindir. Gençlik Merkezimizde çocuklarımız ve gençlerimiz için çok çeşitli faaliyetler gerçekleştiriliyor. Gençlik merkezimizde gençlerimize yönelik birçok kursun yanı sıra, gençler serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilecekleri bir ortam oluşturduk. Gençlerimizin boşa geçirecekleri zamanları olmamalıdır. Buraya gelerek mutlaka bir etkinlikten yararlanmaları gerekiyor. Geleceklerini güzel kılmaya yönelik bu merkezler bu konuda önemli bir sorumluluk yürütüyor'' diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI