Vali Ersin Yazıcı, İl Genel Meclisinin Toplantısına katılarak Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı başkanlığında yapılan Şubat ayı toplantılarının dördüncü birleşiminde Rize İl Özel İdaresi 2015 Yılı Faaliyet Raporu ve Kesin Hesap Cetveli görüşüldü.

YÖREDEN HABER 6.02.2016 09:13:25 25 0
Vali Ersin Yazıcı, İl Genel Meclisinin Toplantısına katılarak Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.
İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı ve İl Genel Meclis Üyelerinin yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş'un yer aldığı toplantıda bir konuşma yapan Vali Ersin Yazıcı yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı İl Genel Meclis Üyelerine teşekkür etti.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Meclis toplantısında oy birliği ile kabul edilen '2015 Yılı Rize İl Özel İdaresi Faaliyet Raporu' Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurutuluş tarafından sunum eşliğinde meclise okundu.

BÜYÜK MÜCADELE VERMEKTEDİR
İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, 2015 Yılı Faaliyet Raporunun kabul edilmesinden sonra yaptığı konuşmada; '2015 Yılı Faaliyet Raporu ve kesin hesabının hazırlanmasında emeği geçen ve belirlenen yol haritasını icra etme gayreti içerisinde faaliyetlerimizi yürüten İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekilimiz Salih Kurutuluş ve tüm İl Özel İdare çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz Ersin Yazıcı başta olmak üzere ilimize bir çivi dahi çakan herkese teşekkür ediyorum. 2015 yılı faaliyet raporu meclisimizce onanan Sayın Valimize bundan sonraki çalışmalarında başarı ve özel yaşamında mutluluklar dilerim. İl Genel Meclisimiz, çağın gerekleri doğrultusunda ilimizdeki öncelikli ve en hassas konuları ele alarak çözüme kavuşturulması yönünde mücadele vermektedir ' dedi.

EN ÖNEMLİ İDARE BİRİMİMİZ
Rize İl Özel İdaresi 2015 Yılı Faaliyet Raporu ve Kesin Hesap Cetvelinin oybirliği ile kabul edilmesinden dolayı İl Genel Meclisi Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyelerine teşekkür eden Vali Ersin Yazıcı, 2015 Yılı Faaliyet Raporunun incelendiğinde son yıllara nazaran en iyi performansın sergilendiği yılın, 2015 yılı olduğunu belirterek yapılan yatırımlar, üstlenilen işler ve 2015 Yılı Faaliyet Raporunda yer alan rakamların bunu açıkça gösterdiğini söyledi.

Vali Yazıcı, Rize İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi'nin köylere yönelik yaptıkları altyapı çalışması ve faaliyetlerin yanında; Rize'nin eğitiminden sağlığına, sosyal hizmetlerden turizmine kadar birçok alanda çalışma yürüttüğünü kaydederek şunları söyledi:

'İl Genel Meclisi'nin Rize İl Özel İdaresi bütçesi ile yaptığı gayretli ve titiz çalışmalar sonucunda 2015 Yılı Faaliyet Raporu'nda ortaya konulan başarı tablosunun, 2016 yılında da devam edeceğine olan inancım tamdır. Bu doğrultuda yürütülen başarılı çalışmalarından ötürü başta İl Genel Meclisi Başkanımız Mehmet Kazancı olmak üzere İl Genel Meclisi Üyelerimize, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekilimiz Salih Kurtuluş'a ve İl Özel İdaresi çalışanlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum' diye konuştu.

Toplantı sonunda İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Vali Yazıcı'ya nazik ziyaret için teşekkür etti. Vali Yazıcı, daha sonra günün anısına İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haber: Metehan Gedik
Fotoğraflar: Hakan Dursun 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI