Vali Ersin Yazıcı, 2015 yılı vergi rekortmenlerine teşekkür belgesi verdi.

Vali Ersin Yazıcı, 2015 yılı vergi rekortmenlerine teşekkür belgesi verdi.

YÖREDEN HABER 2.03.2016 07:49:35 20 0
Vali Ersin Yazıcı, 2015 yılı vergi rekortmenlerine teşekkür belgesi verdi.

Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde, Gelir ve Kurumlar Vergisi olarak İlimizde en çok vergi ödeyen mükelleflerimize Maliye Bakanımız Naci Ağbal tarafından gönderilen ödüller verildi.

Vali Ersin Yazıcı ve Rize Defterdarı Nurettin Dirican 27. Dönem Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında 2015 yılında verilen beyannamelere göre en yüksek gelir beyan eden ve ilk 10'da yer alan vergi rekortmeni mükellefleri ziyaret ederek teşekkür belgelerini takdim ettiler.

VERGİLENDİRİLMİŞ BOL KAZANÇLAR
Vali Ersin Yazıcı ödülleri verirken yaptığı değerlendirmede 'Kurumlar vergisi ve gelir vergisinde rekortmen olan dereceye giren mükelleflerimize, bizzat iş yerlerinde ziyaret ederek ödüllerini takdim ediyoruz. Maliye Bakanımız bu mükelleflerimize teşekkür belgesi yolladı kendi imzasıyla onları mükelleflerimize teslim ediyoruz. Bu kapsamda bu gün rekortmenlerimize ödüllerini teslim etmeye geldik. Kendilerine Rize'ye yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Devletimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Bununla birlikte vergisini düzenli olarak ödeyen vatandaşlarımıza da vergilendirilmiş bol kazançlar diliyorum ' diye konuştu.
Vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğuna dikkat çeken Vali Yazıcı, Rize'de mükelleflerin görevlerini yerine getirdiklerini aktardı.

VERGİ KUTSAL BİR GÖREV
Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın, '2015 yılında ilinizde en yüksek vergi beyanında bulunan ilk 10 mükellef arasına girmeniz dolayısıyla kutlar, ülke ekonomisine yaptığınız değerli katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim' yazılı Teşekkür Belgesi'ni alan mükellefler, 'Vergi ödemek kutsal bir görevdir ' şeklinde ifade ettiler.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı