VALİ DORUK, İFTARDA BASINLA BULUŞTU

VALİ DORUK, İFTARDA BASINLA BULUŞTU

YÖREDEN HABER 10.05.2019 08:28:42 27 0
VALİ DORUK, İFTARDA BASINLA BULUŞTU

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Valisi Yılmaz Doruk, iftar programında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Artvin Valiliğince DSİ 26. Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirilen iftar programına, Vali Doruk’un yanı sıra, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yahya Kambur, Artvin Gazeteciler Cemiyet Başkanı Zeki Alkan, Artvin Faal Gazeteciler Derneği Başkanı Turan Şentürk, Artvin ve ilçelerinde faaliyet gösteren yerel gazete sahipleri ve çalışanlarının yanı sıra yaygın basın temsilcileri katıldı.

İftar sonrası basın mensuplarıyla bir süre sohbet eden Vali Yılmaz Doruk, basının sorunlarını dinledi.

Kentin en önemli hedeflerinden olan turizm kenti olma hedefi ve bu hedefe ilerlerken Artvin’de yapılması gereken konular hakkında medya mensuplarıyla fikir alış verişinde bulunan Doruk, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Doruk, zaman zaman basın mensuplarıyla bir araya geldiğini ifade ederek “ Ramazan ayını da fırsat bilerek basın mensuplarımızla bir iftar programında bir araya gelmeyi arzuladık. Bu vesile ile ilimizin sorunlarını konuşup istişare ettik. Bu vesile ile vatandaşlarımızın bize aktarmanız için sizlere ilettikleri talepleri de sizlerden öğreniyoruz.” dedi.

Sohbetlerdeki temel yaklaşımın Artvin’i bir adım ileriye nasıl götürüleceği olduğunu anımsatan Vali Doruk, Artvin turizm açısında ülkemizin çok nadide bir bölgesi. Son zamanlarda tanınırlığı daha da arttı. Alt yapı sorunlarının çözülmesiyle turizm potansiyeli de artıyor. Buna nasıl katkı sağlarız, bunu ekonomiye nasıl kazandırırız.” diye konuştu.

Vali Doruk, tüm Müslümanların ve Artvin halkının mübarek ramazan ayını tebrik ederek konuşmasını tamamladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI