VALİ ÇEBER’DEN ÇAYKUR RİZESPOR’A DESTEK

VALİ ÇEBER’DEN ÇAYKUR RİZESPOR’A DESTEK

YÖREDEN HABER 8.02.2019 13:49:01 11 0
VALİ ÇEBER’DEN ÇAYKUR RİZESPOR’A DESTEK
Rize Valisi Kemal Çeber, beraberinde Vali Yardımcıları Abdullah Şen ile Ahmet Dalkıran ve il müdürleri, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcisiyle birlikte Çaykur Rizespor takımını idman öncesi Çaykur Didi Stadında ziyaret ederek destek verdi.
Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında evinde Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Çaykur Didi Stadı'nda yapılan antrenman öncesi takımı ziyaret eden Rize Valisi Kemal Çeber, beraberinde vali yardımcıları, il müdürleri, daire amirleri ve yaklaşık 150 kişilik sivil toplum örgütü oyunculara moral verdi. Vali Çeber, Okan Buruk ile takım kaptanı Aatif ve Orhan Ovacıklı ile bir süre sohbet edip, başarı diledi.
Çeber, takımı puan cetvelinde düşme hattının üstüne taşıyan teknik ekip ve oyuncuları tebrik ederek, kendilerine her türlü şartta, bütün şehir olarak destek vereceklerini ve asla yalnız yürümelerine izin vermeyeceklerini belirtti.
Spor Toto Süper Lig'de 9 Şubat Cumartesi günü Antalyaspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Okan Buruk, 'Camianın bizim yanımızda olması, psikolojik anlamda bizi güçlendirdi.' dedi.

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı