Vali Çeber’ den Genç Öğrenciye Ziyaret

Vali Çeber’ den Genç Öğrenciye Ziyaret

YÖREDEN HABER 12.02.2020 18:34:55 27 0
Vali Çeber’ den Genç Öğrenciye Ziyaret

Vali Çeber, Çayeli ilçe Kaymakamlığının öncülüğünde, İlçe Milli Eğitim tarafından yürütülen “Okumak Yaşamaktır Çayeli Okuyor” projesi kapsamında öğrencilerin yazmış oldukları şiirlerin derlendiği “Şairler Vadisi” adlı şiir kitabının imza gününde tanıştığı engelli öğrenci Hilal Yılancı’yı evinde ziyaret etti.

İmza Gününde kendi yazdığı şiiri okuyarak Vali Çeber’i evine davet eden Rize Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi yürüme ve konuşma engelli Hilal Yılancı’yı Çayeli’ndeki evinde ziyaret eden Vali Çeber, Hilal Yılancı ile okul durumu ve geleceğe dair planları hakkında uzun uzun sohbet etti.

Yılancı ailesini evlerinde ziyaret ederek her türlü engelin aşılabileceğini en büyük engelin sevgisizlik olduğunu söyleyen Vali Çeber, “İnsanın hayata pozitif bakmasının önünde hiçbir engelin olmadığını anlatan güzel şiirlerinle Kızımız Hilal’in hayata sımsıkı bağlı olduğunu okuyan herkes hissedecektir. Her konuda her zaman sana destek vermek ve hayatını kolaylaştırmak için ben ve devlet büyüklerimiz yanındayız. Engelli evlatlarımız bizim için kıymetli, sizlerin yaşamınızı güzelleştirmekten, işinizi kolaylaştırmaktan ve sizlerle temasta olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerin dertlerinizi dert ediniyoruz, yüreğimizde hissediyoruz. Sana ailenle sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür temenni ediyorum” dedi.

Yılancı ailesi nazik ziyaretinden dolayı Vali Çeber’e teşekkür ederken, Hilal Yılancı ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek çizdiği karakalem resmi Vali Çeber’e takdim etti.

Ziyarette Vali Çeber’e Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ve Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin de eşlik etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI