VALİ ÇEBER, AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

VALİ ÇEBER, AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

YÖREDEN HABER 19.12.2018 08:23:34 22 0
VALİ ÇEBER, AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

RİZE-Rize Valisi Kemal Çeber, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, müdürlükçe yürütülen hizmetleri yerinde inceledi.

Rize Valisi Kemal Çeber, kurum ziyaretleri kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, İl Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar ile ihtiyaç sahiplerine verilen hizmetler ve projeler hakkında, İl Müdürü İdris Altuntaş’tan brifing aldı.

Toplumsal değerler çerçevesinde bireyi ve aileyi güçlendirmenin, sosyal hizmetler sunmanın devletin temel görevi olduğunu belirten Vali Çeber, Ülkemizde son yıllarda, toplumun refah koşullarını iyileştirmek ve sosyal devlet olma yolunda hızlı mesafelerin kat edildiğini, ihtiyaç sahiplerine sağlanan sosyal desteklerin oranı da büyük ölçüde artış olduğunu belirtti.

Sosyal yardımların, aile ve toplum hizmetlerinin, çocuk hizmetlerinin, engelli ve yaşlı hizmetlerinin, kadına yönelik hizmetlerin ve şehit yakınları ve gazilerimize yönelik iş ve işlemlerin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerinin hizmet alanına girdiğine vurgu yapan Vali Çeber, “Bu anlamda Müdürlük personeline büyük sorumluluk düşüyor. Devletimizin sağladığı imkanları, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması esnasında hoşgörülü ve güler yüzlü olmalıyız ki, onlar kendilerini hiçbir zaman yalnız hissetmesinler” dedi ve bu yöndeki hizmetlerinden dolayı İl Müdürü Altuntaş nezdinde bütün kurum çalışanlarına teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı