VAKIF YÖNETİMİNDEN REKTÖR PROF. DR. KARAMAN’A TEBRİK ZİYARETİ

VAKIF YÖNETİMİNDEN REKTÖR PROF. DR. KARAMAN’A TEBRİK ZİYARETİ

YÖREDEN HABER 17.07.2018 07:13:46 46 0
VAKIF YÖNETİMİNDEN REKTÖR PROF. DR. KARAMAN’A TEBRİK ZİYARETİ

Bayram Al Kavalcı

Rize İrşad Vakfı Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi Kuran Kursları Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Ali Saruhan ve beraberinde, İrşad Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Karaali, İrşad Vakfı YK Üyesi ve İrşad Vakfı Müdürü A.Kadir Kara ile İrşad Vakfı Fahri Basın Sorumlusu B.Ali Kavalcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 13 Haziran 2018 tarihinde yeniden, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Hüseyin Karaman’a tebrik ziyaretinde bulundular.

Rize İrşad Vakfı Mütevelli Başkanı, Eğitimci Ahmet Ali Saruhan, “Şahsim ve İrşad Vakfı Mütevelli Heyeti olarak, Cumhurbaşkanımızın ismini taşıyan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitemizin Rektörlüğüne yeniden atanmanızdan mutluluk duyduk. Biz İmam Hatip Eğitimcisi ve sizde bizim gibi yıllardır, Rize İlahiyat Fakültemizde uzun yıllar eğitim hizmetleri verdiniz. Bugünde ülkemiz ve Rize’miz için çok önemli olan, RTE Üniversitemiz Rektörü olarak güzel hizmetler veremeye devam etmektesiniz. Hizmette başarılarınızın artarak devamını Allah’tan diliyoruz. Ve sizleri gönülden tebrik ediyoruz. ”dedi.

RTE Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, “Rahmetli Zavendikli Mustafa Yıldız hoca efendi ilimizin tarihe geçmiş en önemli manevi dinamiklerindendir. Yüzlerce hafız ve önemli din eğitimcileri yetiştirmiş olan merhum Zavendikli Mustafa hoca efendiden geçmişte şahsımda manevi bilgisinden çok defalar nasiplenmiş kişiyimdir. Mekânı cennet olsun. Onun bu manevi hizmetini, Diyanet İşleri Başkanlığı, Rize İl Müftülüğüne çok sayıda erkek ve kız kuran kurslarında verilen başarılı eğitim sonucunda her yıl mezun edilen çok sayıda hafız öğrenci başarınıza şahidiz. Bende bu başarılı hizmetlerinizden dolayı heyetinizi ve yönetim kurulunuzu tebrik ediyorum. Şahsımı bu göreve yeniden layık gören, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bu süreçte destek olan herkese ve sizlere bir kez daha teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Rektör olarak bir dönem görev yaptıktan sonra yeniden aynı göreve atanmak benim için ayrı bir gurur vesilesi olmuştur. Çünkü bu Sayın Cumhurbaşkanımızın ve YÖK Başkanımızın bizlere güvendiği ve bizleri başarılı bulduğu anlamına gelmektedir. Üniversite yönetimi olarak yeniden rektörlüğe atanmam hepimize büyük bir gurur verdiği gibi, sorumluluğumuzu da artırmıştır. Sizlerinde dualarıyla rabbimden işlerimizi zorlaştırmayıp kolaylaştırmasını, hem bu dünyada, hem de öte dünyada hesabını veremeyeceğimiz yanlış işlerden bizleri uzak eylemesini niyaz ediyorum. “diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI