Uzungöl Doğa Sporlar Kulübü UDSAK ile Ayder gezisi

Uzungöl Doğa Sporlar Kulübü UDSAK ile Ayder gezisi

YÖREDEN HABER 29.01.2018 09:08:59 444 0
Uzungöl Doğa Sporlar Kulübü UDSAK ile Ayder gezisi

Kaçkar53.com(Abdullah Uzun)

Trabzon’da Faaliyet gösteren Dağcılık Spor Kulüplerinden UDSAK ile Pazarlı Turizmci, Dağcı, Rehber Yazar Hikmet Haberal ile birlikte 11.Ayder Kardan Adam Şenliğine Kaçkar53.com olarak katıldık.

2010 da kurulan UDSAK oldukça Profesyonel çalışıyor. Yaklaşık 20 yıldır dağları gezen biriyim. Hemen hemen birçok dağcılık kulübü ile gezilere katıldım. İlk kez böyle donanımlı bir faaliyet gördüm. Demek ki, başarılar küçük ayrıntılarda saklıdır. Başkanlığını kurulduğundan bugüne kadar Aydın Mutlu yapıyor. Profesyonel dağcı.” Biz bölgede en hareketli dağcılık kulübüyüz” dedi. 'Ülke genelinde nerede bir etkinlik varsa bizde ordayız” diyen başkan Sarıkamış’a gittiklerini, Doğu Karadeniz başta olmak üzere hemen hemen her bölgeye geziler düzenlediklerini söyledi. Ayrıca, Trabzon´un en aktif dağcılık kulübü olan Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) Üyesi dağcılar her hafta sonu bölgemizin değişik yerlerinde düzenledikleri etkinliklerle Tarihi ve turistik yerlerin tanıtımında etkin biçimde katkıda bulunuyorlar. 

Başkan Aydın Mutlu, Dağcı, Turizmci ve Rehber Mustafa Akgül ve Turizmci Hikmet Haberal yaptıkları açıklamalarda geziler ve bölge turizmi hakkında bilgiler verdiler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı