Umudunu hiç kaybetmede, Hayata tutunmaya çalışıyor

Ak Parti Kadın kolları Pazar İlçe Başkanı Gönül Bal ve beraberindekiler yöremizde engelliler haftası münasebetiyle vatandaşlara ziyaretlerini devam ettiriyorlar.

YÖREDEN HABER 6.12.2016 11:32:43 188 2
Umudunu hiç kaybetmede, Hayata tutunmaya çalışıyor
Ziyaretlerinde bu kez görme özelliğini tamamen kaybeden, buna rağmen yaşama olan ümidini de hiç kaybetmeyen Pazar Şehitlik Köyünde ikamet eden Naime Kasapoğlu’nu evinde ziyaret ettiler.

Duygu dolu anlar yaşanan bu ziyarette Pazar Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gönül Bal yaptığı açıklamada
Ziyaretimiz esnasında Pazar İlçemizde Bebek’ken geçirmiş olduğu ateşli hastalığı ilkokula başlayınca de devam eden ve bunun sonucunda rahatsızlığı ilkokul son sınıfta artarak tamamen görme özelliğini kaybeden 26 yaşındaki Şehitlik köyünden Naime Kasapoğlu’nu evinde ziyaret ettik. Kendisi yaşam ümitlerini hiç kaybetmediğini görmek bizleri mutlu etti. Kardeşimizin hayalleri var. Umarım bu hayallerini gerçekleştirir” dedi.
Kasapoğlu “Şarkı söylemeyi çok seviyorum. Aynı zamanda Org’da çalıyorum, en büyük hayalim radyolarda müzik kanallarında spiker olmaktır. Bu benim için en büyük hayat ışığı olurdu” dedi.
Daha sonra Naime Kasapoğlu Org çalarak duygu dolu şarkısını ziyaretçiler ile paylaştı. 





Kaçkar53.com paylaşan: abuzun
Anahtar Kelimeler:
hasan
6.12.2016 14:30:52
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin inşAllah Cenabı hak tez zamanda dileklerini gerçekleştirir herkes engeli adaydir unutmayalım onlarda bizimgibi Insan ama sadece onların hayal dünyası bizimkinden farklı bu arada akparti ilçe teşkilatına teşekkür ederim bu güzel davranışların dan dolayi gönül başkan inşAllah bu kardeşimize ışık olacağına inanıyorum tekrardan çok geçmiş olsun

havva
6.12.2016 17:21:37
Allah tüm dileklerini kabul eder inşAllah

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI