Ümit Özdağ Rize'de Adaylığını açıkladı.Pazar'a geldi.

MHP Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, MHP Genel Başkanlığı için adaylığını Rize’de açıkladı.

YÖREDEN HABER 10.04.2016 12:10:02 42 1
Ümit Özdağ Rize
Özdağ; Öğle saatlerinde Trabzon-Rize il sınırında çok sayıda partili tarafından karşılanan Özdağ, Rize’ye giriş yaptı. Özdağ ilk olarak esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla görüştü. 

Öğle namazını Orta Camii'de kılan Özdağ ardından İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde partililer ile bir araya geldi. Özdağ’ın Rize programına MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu da eşlik etti.

Özdağ salona “Başbakan Özdağ” sloganları ile girdi. Özdağ, partilileri bozkurt selamı ile selamlarken, program saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrasında okunan Kuran-ı Kerim ve dua ile devam etti.Yapılan duanın ardından Ümit Özdağ salondakilere hitaben bir konuşma yaptı.

Özdağ ' MHP’de bir değişim yapmamız gerekiyor. Şimdi zaman değişim zamanı, yenilenme zamanıdır. MHP’nin iktidar olabilmesi için önce tüm organları ile iktidara hazır olması gerekir'dedi.

Özdağ buradan Pazar İlçesine beraberinde MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ile birlikte geçti.Özdağ'ı Pazar'da Partililer karşıladı.Meydan'da Çay bahçesinde Çay içerek vatandaşlar ile sohbet etti.



Anahtar Kelimeler:
uzeyır usta
11.04.2016 17:47:55
artık tek umıdımız mhp de ondada yenı bır kan değışımı lazım hayırlısıyla olurda bu vatanın ustundekı kara bulutları ıktıdara gelır dağıtırsınız rabbım yar ve yardımcınız olsun ıstanbuldan bır rızelı

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI