Ümit Hüseyin Güney'den çalışanlara iftar

Rize İl Özel İdaresi İftar yemeğinde bir araya geldi.

YÖREDEN HABER 19.07.2014 23:21:27 29 0
Ümit Hüseyin Güney
İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğine Rize Valisi Ersin Yazıcı, İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Güney, Yol İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Balaban, Yol İş Sendikası 2 Nolu Şube Sekreteri Harun Erdoğan, İl Genel Meclis Üyeleri, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Nuri Gezmiş ve Salih Kurtuluş, Özel İdare birim müdürleri ve özel idare işçi personeli katıldı.

İftar yemeğinden sonra yaptığı konuşmada Ramazan ayının önemine değinen Genel Sekreteri Güney, iftar yemeğine icabet eden misafirlerine teşekkür etti. Güney, “Bu güzel atmosferde sizlerle beraber paylaştığımız iftar davetimize icabet edip bizi onurlandırdığınız için hepinize şükranlarımı arz ediyorum. Şimdiden Kadir Gecenizi, ramazanınızı ve Müstakbel Ramazan Bayramı’nızı tebrik ederek, en kalbi duygularımla sizi selamlarım.” dedi.


İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı yaptığı konuşmada; iftar yemeğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ramazan ayının güzelliğine ve bereketine vurgu yaptı. Avcı, “Bu programın idaremize ve hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ramazanın feyzinden ve bereketinden istifade etmek üzere tertip edilen bu toplantının birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi güçlendirmesini temenni ederim. Programı düzenleyen başta Genel Sekreterimiz olmak üzere İl Özel İdare çalışanlarına teşekkür ederek, şahsım ve meclis üyeleri arkadaşlarım adına hepinize saygılar sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Vali Ersin Yazıcı ise bir Ramazan akşamında bir arada olduklarını ifade ederek yaptığı konuşmada, “Maneviyatı yüksek bu kutsal günlerde mensubu olmaktan onur duyduğum İl Özel İdaresi ailesiyle iftarımız açmaktan mutlu olduğumu belirtmek isterim. Bu rahmet ve fazilet ayında bizleri bu anlamlı iftar yemeğinde bir araya getiren İl Özel İdaresi Genel Sekreterine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.
Gazze’de yaşanan olaylardan duyduğu üzüntüyü dile getiren Vali Yazıcı; “Ramazan ayı birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveleştiği, hayır ve hasenat işlerinin arttığı bir ayda insanlık adına umarım Gazze’de yaşanan acı olaylar bir an önce biter ve Gazze’deki kardeşlerimizde oruçlarını bizimle aynı şartlar altında tutarlar.” İfadelerine yer verdi.
















 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI