Üç Tekerlekli Araba Rize'de sahne alıyor.

Sivas Devlet Tiyatrosu'nun 'Üç Tekerlekli Araba' adlı oyunu 19 - 20 Ocak 2016 Salı ve Çarşamba günleri saat:20:00'de İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde sahnelenecektir. Biletler Kültür Merkezi bilet gişesinden temin edilebilir.

YÖREDEN HABER 15.01.2016 13:04:51 24 0
Üç Tekerlekli Araba Rize

İsmail Kahraman Kültür Merkezi Turne Sahnesi’nde gelecek haftanın oyunu Sivas Devlet Tiyatrosu’nun “ÜÇ TEKERLEKLİ ARABA” adlı oyunu olacak.
Fernando ARRABAL’ın eseri olan oyunun çevirisi Özcan ÖZER’e ait. Oyunun yönetmeni ise Nesimi KAYGUSUZ.

Dünyanın herhangi bir yerinde, ötesinde ve gerisinde tam ortada sıkışmış dört insan…dört kocaman hayat küçücük dünya…Apal, Climando, flütçü ve Mita’nın hayatları bir cinayetle içinden çıkılamaz hale gelir. Bu değişimi hep birlikte izlerken, sorular soracağımız bir oyun iyi seyirler…

İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde 19 - 20 Ocak 2016 Salı ve Çarşamba akşamları saat:20:00’de sahnelenecek olan oyunun biletleri İsmail Kahraman Kültür Merkezi Bilet Satış Gişesinden temin edilebilir.

KONU
Dünyanın herhangi bir yerinde, ötesinde ve gerisinde tam ortada sıkışmış dört insan... dört kocaman hayat küçücük dünya …Apal, Climando, flütçü ve Mita’nın hayatları bir cinayetle içinden çıkılamaz hale gelir. Bu değişimi hep birlikte izlerken ,sorular soracağımız bir oyun iyi seyirler …
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI